VCH-Spaarnestad indoor beach volleybaltoernooi

De VCH Beachtrainingen en toernooien van afgelopen zomer liggen alweer ver achter ons en wat was het heerlijk om te doen, sportief en gezellig! Reden voor Bianca, Carolien en Sander, allen spelend bij Spaarnestad recreanten en in de zomer actief als beachvolleyers, om een gezamenlijk VCH-Spaarnestad indoor beachvolleybaltoernooi te gaan organiseren. Een top-idee, welk met groot enthousiasme is begroet!

Op zondag 17 januari stonden in The Beach in Aalsmeer 15 spelers van Spaarnestad en 14 spelers van VCH tegen, maar ook met elkaar te strijden om de eerste VCH-Spaarnestad indoor Beach wisseltrofee. In steeds wisselende teamsamenstelling werden 9 speelrondes van 10 minuten gespeeld, waarbij ook enkele pauzes waren ingeroosterd. Het was weer als in de zomer: zand happen, flink zweten, en gáán voor die ballen!

indoor-beachvolleybaltoernooi

Het was een zeer sportieve strijd, waarbij deze keer VCH de wisseltrofee mee naar Hoofddorp mocht nemen. Ook is er gekeken naar wie er persoonlijk als winnaar uit de bus kwam: er waren 2 dames ongeslagen, Paula en ondergetekende, waarbij op puntensaldo ikzelf als winnaar werd aangewezen (yes!).
Na afloop hebben we gezamenlijk nog lekker een hapje gegeten bij The Beach.

beker-indoor-beachvolleybaltoernooi

We kijken terug op een zeer geslaagd toernooi, dat volgend jaar zeker een vervolg krijgt!

 

Carla Bultsma

Tip: de velden bij The Beach zijn gehuurd via VCH; daarbij krijg je een aantrekkelijke korting en je steunt de VCH clubkas ermee.

Reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.