Nieuwe locatie van VCH BEACH is bekend!

Na een lange zoektocht en vele gesprekken met de gemeente voor het vinden van een nieuwe locatie voor VCH Beach is het ons eindelijk gelukt! Zoals jullie weten is 2016 het laatste jaar dat wij nog gebruik mogen maken van de velden achter het Spectrum. Eerst waren onze ogen gericht op Park21 als beachlocatie, maar dat zou nog niet klaar zijn in 2017. Vervolgens zijn er nog een paar verschillende locaties de revue gepasseerd, dit liep helaas ook op niets uit.

We hadden de hoop al bijna opgegeven toen we te horen kregen dat we ons mogen vestigen naast de Voetbalclub VV UNO! Naast het laatste voetbalveld van VV UNO was namelijk een sloot gegraven waardoor er een strook grond tussen de sloot en het veld is ontstaan. Deze strook is te smal voor het plaatsen van huizen, waardoor deze grond enkel voor sportdoeleinden gebruikt mag worden. Het stuk grond is ongeveer 35 x 135m, groot genoeg voor beachvolleybalvelden van 8 x 16m.

Om zoveel mogelijk uit de nieuwe locatie te halen gaat VCH Beach een werkgroep oprichten met een aantal leden/trainers van VCH Beach. Deze werkgroep gaat met elkaar sparren over waar de nieuwe beachlocatie aan moet voldoen en wat er voor nodig is om een zo’n goed en leuk mogelijke beachvolleyballocatie neer te gaan zetten. Ook gaan we andere beachvolleybalverenigingen benaderen voor tips en tricks. Heb je zelf nog goede ideeën voor de nieuwe locatie? Stuur het ons via de mail.

Het realiseren van een nieuwe beachvolleyballocatie gaat ons natuurlijk ook wat geld en inspanning kosten. We hopen dan ook dat we op jullie steun kunnen rekenen als het zover is!

De VCH Beachcommissie
Remi Onclin, Björn van Essen, Lisa Wouts, Koen Baas en Marijke Dekker

Reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.