Goede ideeën voor de nieuwe locatie

Afgelopen woensdagavond is de werkgroep voor de nieuwe locatie van VCH Beach bezig geweest met brainstormen. Het doel van deze avond was het opstellen van een programma van eisen waaraan de nieuwe locatie van VCH Beach zou moeten voldoen.

Zo begon de werkgroep met het opschrijven van al hun observaties, min- en pluspunten van de huidige locatie op post-its. Daarnaast werden ook de ideeën opgeschreven die men al had. Al deze post-its werden bij elkaar op tafel gelegd en vervolgens gerangschikt op onderwerp.

Na het rangschikken werd al snel de rode draad duidelijk. Zo waren veel genoemde thema’s ‘Hoge kwaliteit materiaal & zand’, ‘Optimaal gebruik van de velden’, ‘Het gezellige clubgevoel behouden’ en ‘het organiseren van (ere)divisie toernooien’.

werkgroep vch beach

Op basis van alle thema’s werd het programma van eisen geformuleerd. Dit diende vervolgens als voorwaarden voor hoe de nieuwe beachlocatie er ongeveer uit moet komen te zien. Na het uitdenken van een aantal mogelijkheden, was de groep het al snel met elkaar eens en kreeg de nieuwe locatie van VCH Beach vorm.

De schets van de opzet van de nieuwe locatie, die gezamenlijk gemaakt is in de werkgroep, gaat nog verder uitgewerkt worden tot een heuse bouwtekening. Deze bouwtekening zullen wij dan ook met jullie delen! Kennen jullie toevallig nog iemand die ervaring heeft met het maken van bouwtekeningen? Alle hulp kunnen we goed gebruiken 😉

 

VCH Beachcommissie
Björn van Essen, Koen Baas, Lisa Wouts, Marijke Dekker en Remi Onclin

Reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.