Winkelcentrum Toolenburg hoofdsponsor toernooi

Zondag 5 juni 2016 organiseert VCH Beach het Winkelcentrum Toolenburg beachvolleybaltoernooi. Dit is het tweede opeenvolgende jaar dat het toernooi, dat onderdeel is van een groot sportevenement bij de Toolenburgerplas, door VCH Beach georganiseerd wordt. Het is een 4-tegen-4-toernooi in samenwerking met de Sportfair en Wijkraad Toolenburg waaraan iedereen mee kan doen.

In 2015 is VCH Beach door de Wijkraad Toolenburg benaderd om mee te denken over de mogelijkheden om een beachvolleybaltoernooi bij de Toolenburgerplas te organiseren. Zij organiseren zelf samen met Atletiek Vereniging Haarlemmermeer elk jaar een Toolenburgerplasrun en vonden een beachvolleybaltoernooi een welkome aanvulling. VCH Beach is daarmee aan de slag gegaan en heeft het, met behulp van sponsoren en gemeente, voor elkaar gekregen om een succesvol eerste toernooi te organiseren.
Op een groot grasveld werd voor een weekendje zo’n 150 m3 zand gestort om drie velden aan te leggen. Daarop werd van ’s morgens vroeg tot laat in de middag heerlijk gespeeld door zowel kinderen als volwassenen.

Het organiseren van dit toernooi lukt niet zonder financiële steun. De gemeente Haarlemmermeer draagt haar steentje bij in de vorm van subsidie, maar VCH Beach moet ook haar eigen sponsoren zien te werven. Daarom is Winkelcentrum Toolenburg in 2015 benaderd. Op dat moment was een en ander te kort dag om de sponsoring tot in details uit te werken en hebben zij net als anderen een kleine sponsoring gedaan, maar direct wel werd de wens uitgesproken om later in het jaar contact te hebben over een mogelijk hoofdsponsorschap voor het toernooi in 2016.
Die uitnodiging heeft VCH Beach natuurlijk aangepakt en in goed overleg is in januari 2016 het definitieve besluit genomen: Winkelcentrum Toolenburg wordt dit jaar de hoofdsponsor van het toernooi. Beide partijen hebben aangegeven een langdurige samenwerking te willen aangaan. Want de intentie is om het een jaarlijks terugkerend evenement te laten worden.

VCH Beach bedankt Winkelcentrum Toolenburg voor het gestelde vertrouwen en is al druk bezig met de voorbereidingen om het Winkelcentrum Toolenburg beachvolleybaltoernooi een groot succes te laten worden.

logo toolenburg kleur (1)

Bij deze nodigen we iedereen uit om deel te nemen aan het toernooi. Het is uitermate geschikt om met familie, vrienden, buren, collega’s etc. lekker sportief bezig te zijn. Houd 5 juni dus vrij in je agenda!

Vragen kunnen gesteld worden via info@vchbeach.nl.

VCH Beachcommissie
Björn van Essen, Koen Baas, Lisa Wouts, Marijke Dekker, Remi Onclin

Reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.