VCH Beach Open 2017

Vrijdag 14 juli 2017 7.00 uur: Hmmm…vanavond is het VCH Beach Open. Het weer ziet er niet best uit, maar de voorspellingen zijn wel goed. Nog even contact zoeken met een van de teams. Als reactie komt dat zij helaas moeten afmelden. Ok, dan moet de poule-indeling aangepast worden. Met 12 teams kunnen we 3 poules goed vullen op sterkte.

Vrijdag 14 juli 2017 11.00 uur: Wat een hoosbui. Maar ja, wat nu valt, valt in ieder geval niet vanavond. Vorig jaar regende het behoorlijk hard, waardoor het een stuk lastiger was om te beachen. Hopelijk hebben we de weermannen het vandaag wel goed voorspeld.

Vrijdag 14 juli 2017 15.00 uur: Ik zie opklaringen, dat is goed nieuws! Ik heb vertrouwen in een goede editie dit jaar.

Vrijdag 14 juli 2017 16.30 uur: Wat een lekker weer. Warm zelfs, bij het opbouwen. Toch maar even insmeren.

Vrijdag 14 juli 2017 18.30 uur: In het zonnetje heet ik de 12 teams welkom en leg de spelregels uit. Iedereen heeft er zin in. Veel succes en plezier!

Vrijdag 14 juli 2017 21.30 uur: Alle wedstrijden zijn gespeeld. Heerlijk weertje om te beachvolleyballen, al begint het wel af te koelen. De prijsuitreiking doen we binnen onder het genot van een hapje en een drankje.

Vrijdag 14 juli 2017 23.30 uur: Ik ben thuis na een geslaagd VCH Beach Open. Helemaal omdat mijn team en mijn collega’s beide kampioen geworden zijn. Volgend jaar onze titel verdedigen, maar dan op een andere locatie. Al weten we nog niet waar. We zijn hierover druk in gesprek met de gemeente. Hopelijk weten we snel meer.

AAGORA 1, AAGORA 2 en Wienerschnitzels: GEFELICITEERD MET JULLIE OVERWINNING!

AAGORA 1, winnaar poule A

AAGORA 2, winnaar poule B

Wienerschnitzels, winnaar poule C

Foto’s van het toernooi staan op onze Facebookpagina.

Iedereen bedankt voor jullie deelname. Tot volgende jaar!

Sportieve groet,
Namens VCH Beach

Björn van Essen

Reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.