Trainingen (bijna) afgelopen. En nu?

De trainingen zitten er (bijna) op. Afgelopen week was de laatste officiële trainingsweek. Sommige groepen hebben een training moeten verplaatsen naar de inhaalweek (komende week). Daarna zijn de trainingen echt afgelopen. En dan?

Zoals ieder jaar gaan we ook dit seizoen door met beachen. Op maandag- en woensdagavond van 19.30 uur tot donker zijn de inloopavonden. Maandag is voor de heren, woensdag voor de dames. De mixgroep kan kiezen. Deze inloopavonden zijn voor iedereen die lid is van VCH Beach. Wil je een keer een niet-lid meenemen? Dat kan, diegene betaalt dan € 2,50 per avond (meld dit even via info@vchbeach.nl of Whatsappgroep). Op de inloopavonden speel je tegen anderen die aanwezig zijn. Er worden teams gevormd en partijen gespeeld. Je speelt één set en vervolgens maak je het veld vrij voor anderen.

Als je een zilveren of gouden lidmaatschap hebt, kun je de hele zomer door spelen als de velden beschikbaar zijn. Je regelt een sleutel (via via of via info@vchbeach.nl) en je kunt gaan spelen. Laat het wel even weten aan iemand van de beachcommissie, zodat wij het overzicht kunnen houden of er velden bezet zijn of niet.

Heb je nu een bronzen lidmaatschap en wil je nog upgraden naar zilver? Stuur een mail naar info@vchbeach.nl en maak € 10 over naar NL95 INGB 0003 1107 49 ten name van Volleybal Club Hoofddorp o.v.v. upgrade zilver + je naam.

Heb je je nog niet aangemeld voor de Whatsappgroep? Stuur je telefoonnummer naar info@vchbeach.nl, zodat wij je kunnen toevoegen. Zo blijf je op de hoogte wie er aanwezig zijn op welke avonden en kun je zelf mensen vragen om mee te beachen.

We wensen je nog heel veel volleybalplezier komende zomer!

Reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.