Allerlaatste beachtoernooi bij het spectrum

Hallo beachers,
Hoewel het nog vakantie is zijn wij alweer druk bezig met de voorbereiding voor het laatste beach toernooi van dit seizoen en natuurlijk de BBQ die daar traditiegetrouw bij hoort!

Zondag 3 september is alweer het laatste VCH Beach toernooi bij het spectrum. Om het geslaagde beachseizoen met z’n allen goed af te sluiten is er na het toernooi een huldiging & een BBQ!
Doe nog een keer mee met een toernooi bij het spectrum en neem, net als ons, afscheid van deze top locatie!

De toernooien worden georganiseerd voor senioren, A- en B-jeugd. Voor VCH Beachleden is deelname gratis. Niet-VCH Beachleden kunnen natuurlijk ook meedoen! We vragen per niet-VCH Beachlid een bijdrage van €2,50 per toernooi. Een team bestaande uit twee niet-VCH Beachleden betaalt dus €5,00.

Tijdens de BBQ worden de winnaars van de VCH Beach ranking bekend gemaakt. De kosten voor de BBQ bedragen dit jaar €12,50 voor volwassen en voor kinderen t/m 12 jaar bedraagt het €10. Dit is exclusief drinken en kan alleen contant en gepast worden afgerekend.

Schrijf je in door op de button “ik doe mee!” hieronder te klikken.

Ik doe mee!

Inschrijven is mogelijk tot zondag 26 augustus

Iedereen is welkom! Als je geen lid bent van VCH Beach kan je voor €2,50 per persoon deelnemen aan het toernooi. Je mag natuurlijk ook mee eten met de BBQ zonder deel te nemen aan het toernooi.

Laten we er een mooie en gezellige dag van maken! 🙂

VCH Beach commissie

Reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.