Allerlaatste seizoen bij het Spectrum

We hebben slecht en goed nieuws voor jullie. Het slechte nieuws is dat het ons niet gaat lukken de nieuwe locatie gereed te hebben voor het komende beachvolleybalseizoen. Het goede nieuws is dat we dit jaar alsnog kunnen blijven beachvolleyballen op onze oude locatie: het Spectrum. Maar er moet nog wel een hoop gedaan worden de oude locatie bruikbaar te maken.

In gesprek met de gemeente

Vanwege de aangekondigde sloop van onze locatie bij Het Spectrum is de VCH Beachcommissie al geruime tijd bezig met het zoeken van een geschikte nieuwe locatie. Vorige maand hebben we jullie hierover geïnformeerd: we onderzoeken de mogelijkheden voor het plaatsen van vier beachvolleybalvelden op het Sportpark van de honkbalvereniging Pioniers.
Gesprekken met de gemeente en Pioniers hebben plaatsgevonden en iedereen is druk bezig. We gaan er nog steeds vanuit dat we dit seizoen al kunnen spelen op onze nieuwe locatie. Alleen zal dat helaas niet bij aanvang van het seizoen zijn. Daarom zetten we nu alles op alles om een mooi ALLERLAATSTE seizoen bij Het Spectrum te draaien.

Velden worden alsnog opgeknapt

Op de ledenvergadering van VCH is door de leden duidelijk aangegeven dat men komende zomer graag weer wil beachvolleyballen. Daarbij hebben de leden aangegeven een kwalitatief mindere locatie voor lief te nemen als de nieuwe locatie nog niet gereed is. Een jaartje overslaan is voor hen namelijk geen optie. Dat klinkt ons als VCH Beachcommissie natuurlijk als muziek in de oren!
Maar wij vinden het toch noodzakelijk om de velden een opknapbeurt te geven, want die kuilen worden anders steeds maar dieper… We hebben een bedrijf gevonden dat de huidige velden zal gaan egaliseren en er wordt zand bijgestort. Ook zullen we nieuwe netinstallaties aanschaffen, die we mee kunnen nemen naar de nieuwe locatie. Zo zien de velden er weer netjes uit!

Schrijf je nu alvast in met korting!

Je kunt je vanaf nu inschrijven voor het komend seizoen. Aangezien we dit jaar weer gebruik maken van de locatie het Spectrum blijven de lidmaatschapsvormen en hun prijzen hetzelfde. Als je voor maandag 17 april je inschrijft en betaald, krijg je €5 korting op je lidmaatschap! Dat betekent dat je slechts voor €55 (voor de mini’s zelfs €37) kunt beachvolleyballen de hele zomer. Bekijk hier al onze lidmaatschappen en schrijf je in via het inschrijfformulier.

Word ook lid van de VCH Beachcommisse

Heb je zin om ons komend seizoen te helpen, dan horen wij het graag. Samen kunnen we uitzoeken wat jouw voorkeuren zijn en waar wij nog behoefte aan hebben. We weten dat we elk seizoen op genoeg vrijwilligers kunnen rekenen, maar hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Mail ons via info@vchbeach.nl.

Op naar een mooie zomer! See you @ VCH Beach!

 

VCH Beach commissie
Björn van Essen, Koen Baas, Lisa Wouts, Marijke Dekker en Remi Onclin

Reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.