Belangrijke data VCH Beach 2017

Korting op lidmaatschap

Het is nog twee weken mogelijk om je met korting in te schrijven voor het aankomende beachvolleybalseizoen. Bij inschrijving en betaling vóór 17 april a.s. krijg je € 5 korting op je lidmaatschap. Lees hier meer informatie over lid worden van VCH Beach.

Proeftrainingen

Weet je nog niet zeker of je mee wilt doen met de trainingen en wil je eerst kennismaken met VCH Beach? Op dinsdag 25 en woensdag 26 april hebben we gratis proeftrainingen. Je krijgt een goede indruk van wat VCH Beach jou kan bieden deze zomer. Om in aanmerking te komen voor het kortingstarief meld je je voor 17 april aan o.v.v. deelname aan de proeftraining. Het is dan mogelijk om na de proeftraining te betalen, nadat we je overtuigd hebben om bij ons te komen beachen!

Verloop seizoen

Het seizoen start in de week van 8 mei en loopt tot en met de week van 3 juli 2017. De week van 10 juli wordt gereserveerd als uitloopmogelijkheid voor trainingen die niet door kunnen gaan. Na de trainingen kunnen de velden tot september dagelijks gebruikt worden door Zilver & Goud leden. Bronze leden kunnen in deze periode alleen op de inloopavonden gratis gebruik maken van de velden, daarbuiten kost dit slechts €2,50 per persoon.

VCH Beach toernooien

Natuurlijk organiseert VCH Beach ook dit seizoen weer toernooien. De toernooikalender ziet er als volgt uit:

  • Zondag 28 mei VCH Beach toernooi
  • Zondag 11 juni VCH Beach toernooi
  • Zaterdag 1 juli VCH Beach toernooi
  • Vrijdag 14 juli VCH Beach Open
  • Zaterdag 22 juli VCH Beach toernooi
  • Zondag 3 september VCH Beach BBQ toernooi

Om ervoor te zorgen dat onze locatie er weer tiptop uitziet voor komend seizoen worden de velden op zaterdag 15 april geëgaliseerd.

Tot ziens @VCH Beach!

 

VCH Beach commissie
Björn van Essen, Koen Baas, Lisa Wouts, Marijke Dekker en Remi Onclin

Reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.