VCH Beach overhandigt WK-wedstrijdbal aan fietsers BvdG-foundation

In verband met het WK-Beachvolleybal was er de vraag van de Nevobo of VCH wilde meewerken aan de fietstour door Nederland van een groep die symbolisch de wedstrijdballen naar de 4 speellocaties brengt.

Natuurlijk hebben we daarmee ingestemd en op 26 juni jl. waren er ongeveer 20 beachleden aanwezig op de velden achter het Spectrum, om de groep te verwelkomen. De aankomst zou liggen tussen 17.30 en 19.00 uur.

Rond 18.15 kwamen inderdaad de 4 fietsers aan en zij waren enthousiast en blij dat er zoveel activiteit op de velden was. Er werd op 2 velden gespeeld en dat gaf een leuke en bedrijvige indruk.

Door Edith Rijnders (en haar man) was er een heerlijke maaltijd in elkaar “gebakken” met rijst en bami en saté, kip/kerrie, kroepoek etc. Een heerlijke hap, die door iedereen en zeker door de fietsers, zeer op prijs werd gesteld, want ze waren wel toe aan een maaltijd.

Het idee van een fietsgroep kwam mede tot stand in samenwerking met de BAS van der GOOR-FOUNDATION, een stichting die zich inzet voor sporters met diabetes. Er wordt voorlichting gegeven over hoe om te gaan met de diabetes in combinatie met meer of minder intensief sporten. Bas van der Goor is een bekende volleyballer die zelf te maken heeft met diabetes en een manier heeft gevonden om toch te kunnen sporten ondanks zijn suikerziekte. Bas heeft jaren in het Nederlands Volleybalteam gespeeld en niet onverdienstelijk.

Hierbij de foto die is gemaakt van de overhandiging van een “wedstrijdbal” met de aanwezige groep beachers en de fietsgroep. Ik heb naderhand nogmaals een compliment gekregen, via de mail, voor de enthousiaste ontvangst en het heerlijke eten.

Bij deze heel erg dank aan alle aanwezigen en aan Edith (en man) voor de heerlijke maaltijd. We hebben met elkaar VCH (Beach) weer extra in de picture en “op de kaart”gezet.

Namens het bestuur ben ik trots op jullie,

Ron Ferwerda,VZ.

Klik hier voor meer foto’s.

Reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.