VCH Beach Whatsapp groep :)

De trainingen zijn helaas alweer over (op een paar inhaaltrainingen na)! Gelukkig hebben we gratis voor al onze leden 1x per week een inloopavond tot eind augustus. De inloopavond van der Heren is elke maandag van 19:30 tot 21:00 en van de Dames op woensdag rond dezelfde tijd, elk niveau is welkom ;). Het leek ons een goed idee om 2 Whatsapp groepen op te zetten om makkelijk te kunnen afspreken om te gaan beachen, 1 voor de Heren & 1 voor de Dames.

Meld je nu aan voor de Whatsapp groep!

Als je toegevoegd wil worden aan de Whatsapp groep van VCH Beach Heren of Dames laat dit dan zo snel mogelijk weten via: info@vchbeach.nl. Mail ons je telefoonnummer en naam en wij voegen je toe. In de Whatsapp groep kan je met andere VCH Beach leden afspreken om samen een potje te gaan beachvolleyballen. Maar ook om de sleutel voor VCH Beach te regelen of als je iets aan ons wilt vragen rondom VCH Beach. Als er belangrijke updates zijn vanuit VCH Beach ben je via de Whatsapp groep als eerste op de hoogte.

Vrij spelen naast de inloopavonden

Naast de inloopavonden voor de Heren & Dames, kan er ook vrij gespeeld worden door alle leden met een zilver of goud lidmaatschap. Heb je een brons lidmaatschap of ben je geen lid van VCH Beach? Dan kost het €2,50 per persoon als je samen met een zilver of goud VCH Beach lid speelt. Ook is het nog mogelijk om je brons lidmaatschap voor €10 te upgraden naar zilver. Vergeet niet de sleutel te regelen bij sleutel@vchbeach.nl of via onze nieuwe Whatsapp groep.

Tot later in de VCH Beach Whatsapp groep!

VCH Beach commissie
Björn van Essen, Koen Baas, Lisa Wouts, Marijke Dekker en Remi Onclin

Reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.