VCH Beach, hoe nu verder?

 

Beste VCH Beach’er,

Afgelopen week waren de laatste trainingen van dit seizoen. Hopelijk heeft iedereen het naar z’n zin gehad. We hebben veel mooie avonden gehad qua weer, al hebben sommigen de regen ook moeten trotseren. Eén training hebben we moeten afgelasten vanwege dreigend onweer. De mixgroep haalt die training morgen (maandag 6 juli) in. Voor de andere leden beginnen vanaf morgen de inloopavonden. Dit houdt in: vrij spelen tegen wie je wilt. Je kijkt wie er aanwezig is en daagt samen met iemand anders een ander team uit. Ben je klaar met je wedstrijd, dan laat je het veld aan anderen (“afhangprincipe”). De maandagen zijn voor de jongens/heren, de woensdagen voor de meiden/dames (vanaf 19.30 uur tot “donker”). De spelers van de mixgroep kunnen onderling afstemmen wanneer ze komen (maandag of woensdag) als ze samen willen spelen. Natuurlijk kunnen de heren van de mixgroep ook op maandag aansluiten en de dames op woensdag. Inloopavonden zijn voor de liefhebbers: je kunt dus komen en gaan wanneer je wilt. Er is wel één “voorwaarde”: je meldt je aan via Teamers.nl.

Wil je in de maanden juli en augustus vrij spelen tijdens de inloopavonden? Meld je dan aan bij Teamers.nl. Leden die zich al eerder voor Teamers.nl aangemeld hebben, kunnen hun oude inloggegevens gebruiken (ben je je wachtwoord kwijt, dan kun je die opvragen via teamers.nl). Heb je nog geen inloggegevens, stuur dan een e-mail naar info@vchbeach.nl en je ontvangt een uitnodiging voor Teamers.nl in je mailbox. Online geef je per inloopavond aan of je wel of niet komt.

Alle inloopavonden tot en met eind augustus worden deze week online gezet. Als je inlogt bij Teamers.nl controleer dan of je seizoen (bovenin) op 2015 staat. Klik vervolgens links in de menubalk op “Evenementen”. Je krijgt dan een lijst te zien met alle inloopavonden.

Wellicht ten overvloede: de inloopavonden zijn voor alle leden van VCH Beach. Zilveren en gouden leden mogen ook op andere dagen spelen. (Wil je je bronzen lidmaatschap upgraden naar zilver, dat kan voor € 10. Stuur hierover een mailtje naar info@vchbeach.nl). Om gebruik te maken van de velden heb je dan alleen nog de sleutel nodig. Die kun je opvragen via sleutel@vchbeach.nl. In de agenda (rechtsonderin op de homepage van www.vchbeach.nl) kun je zien of er al velden gereserveerd zijn.

Wil je een keer met niet-leden beachvolleyballen? Een veld huren kost € 10 per veld per uur of € 2,50 per persoon per uur. Stuur hiervoor een mail naar veldhuur@vchbeach.nl.

Mocht je vragen hebben over Teamers.nl of algemene vragen, stuur ons gerust een mail: info@vchbeach.nl. De mini’s krijgen een dezer dagen nog een aparte mail.

Veel plezier deze zomer!

Sportieve groet, de beachcommissie

Ps. Wij proberen de functionaliteit van Teamers.nl op onze eigen website te plaatsen, maar dat is tot nu toe nog niet gelukt.

Reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.