Uitslagen VCH Beachtoernooi 5 juni 2021

Ja, we mochten weer!!! Met de nieuwe versoepelingen van de coronamaatregelen was het mogelijk om onderlinge wedstrijden te spelen, dus zo kon het eerste VCH Beachtoernooi van 2021 plaatsvinden op zaterdag 5 juni. Negen teams namen deel in twee poules. Ondanks dat het zonnetje niet echt doorkwam, was het een heerlijke temperatuur om te beachen.

Drie dames-, twee heren- en vier mixteams hadden zich ingeschreven. De damesteams vormden een poule en de heren- en mixteams werden samengevoegd in een tweede poule.

In de damespoule speelde team “Net ninja’s” zich soepeltjes naar vier overwinningen en mocht zich daarmee de dagwinnaar noemen. “Volleydots” en “Feest” wonnen beiden een keer van elkaar en zo konden ook zij met een glimlach en wat extra beweging naar huis.

Bij de heren- en mixteams ging het er spannender aan toe. “RoAr”, “BEKS” en “Sandstorm” wisten alle drie vier van de vijf wedstrijden te winnen, dus moest er gerekend worden wie er op saldo dagwinnaar zou worden. Uiteindelijk bleek de overwinning van BEKS op RoAr doorslaggevend. Hierdoor wist RoAr niet alle wedstrijden te winnen en ging Sandstorm als lachende derde met de dagwinst naar huis.
“Airosa” speelde op hun eerste beachtoernooi ooit goed mee, maar wisten dat helaas niet om te zetten in een overwinning. Bij “Met vereende krachten” hielp het inzetten van een verse kracht in de laatste wedstrijd niet om tot meer dan een gewonnen wedstrijd te komen. “Just for fun” had ondanks hun naam op meer gehoopt dan twee overwinningen.

Bedankt allemaal voor jullie deelname. Het volgende VCH Beachtoernooi is op zondag 4 juli 2021.
Kijk op VCH Beach toernooien voor meer informatie.

Reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.