CTS Group Young Talents bij VCH Beach

Om veelbelovende sporttalenten extra support te bieden is CTS Group in samenwerking met Topsport Haarlemmermeer gestart met CTS GROUP Young Talents, hét topsport talententeam van Haarlemmermeer. Haarlemmermeer is een kweekvijver van sporttalent. Toch bereiken veel sporters niet de top, omdat zij gehinderd worden door financiële of maatschappelijke obstakels. Om jonge, veelbelovende talenten extra support te bieden, is dit mooie initiatief gestart.

De atleten die het team van 2020 – 2021 vormen zijn: Cheyenne Stoffer (ritmisch gym), Ezra Verboom (atletiek), Maira Medema (judo), Matthijs van Wijngaarden (windsurfen), Noortje Reijnen (synchroonzwemmen), Steffan van Weldam (tennis) en Yuri Aarnoudse (kanosprint).

De sporters worden financieel gesteund en krijgen diverse workshops aangeboden om hun prestaties te verbeteren. Workshops als social media training, tips inzake voeding, maar ook in het kader van teambuilding. Een groep andere toptalenten om je heen werkt namelijk heel stimulerend. Je kunt ervaringen delen en elkaar motiveren.

Het jaar 2020-2021 werd op vrijdag 4 juni afgesloten met Escaperoom opdrachten, beachvolleyballen en een barbecue. Het weer zat heerlijk mee. VCH Beach is blij dat we hen hebben kunnen ontvangen. Het was mooi om deze jonge sporters te zien genieten, ook al was het niet in hun eigen sport.

Meer informatie over de CTS Group Young Talents vind je hier:

Reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.