Trainingen VCH Beach klaar, hoe nu verder?

Met uitzondering van de mixgroep die op vrijdag 19 juli nog een inhaaltraining doet, zijn de trainingen klaar. Hopelijk hebben jullie allemaal veel opgestoken van de trainingen en met plezier in het zand gespeeld. De zomervakantie staat voor de deur, maar er mag (lees: moet :P) natuurlijk nog steeds bewogen worden. Hoe gaat het beachseizoen nu verder?

Spelers met abonnementen Brons+, Zilver of Goud kunnen vrij spelen wanneer zij willen. Hierbij nog even de regels omtrent vrij spelen:

Spelers kunnen individueel komen en spelen met andere aanwezige spelers of met een groep om samen op één veld wedstrijden te spelen. Bij grote animo wordt van de spelers verwacht dat zij op basis van het “afhangprincipe” om de beurt spelen (= wedstrijden duren maximaal twee sets tot en met 21 punten en daarna maak je plaats voor de eerstvolgende wachtende).

Niet-abonnees kunnen ook deelnemen, maar zij betalen hiervoor € 3,00 per uur. Als er niet-abonnees meedoen, moet de beachcommissie hierover geïnformeerd worden!

Voor het vrij spelen is een Whatsappgroep. Op basis van de inschrijvingen zullen de spelers die er nog niet in zitten zo snel mogelijk worden toegevoegd. Mocht je niet meer precies weten of je het juiste abonnement hebt, is het toevoegen aan deze Whatsappgroep de bevestiging dat je mee kunt spelen.

Je kunt dus komen wanneer je wilt. Maar op basis van de trainingsdagen hebben wij voor de heren op woensdagavond een “inloopavond” gepland en voor de dames op donderdag. Op die avonden zorgt iemand van VCH Beach ervoor dat er van 19.30 tot 21.00 uur gespeeld kan worden. Dit betekent niet dat dames niet welkom zijn op woensdag en heren niet op donderdag, maar dan ben je wel afhankelijk van de beschikbaarheid van velden. Op overige dagen moet via de Whatsappgroep afgestemd worden of er iemand is die kan openen en sluiten.

Tot slot nog even voor de zekerheid: als je een brons abonnement hebt, dan zit het seizoen er in principe op voor je (met uitzondering van het afsluitende toernooi en BBQ op zaterdag 31 augustus). Je kunt je abonnement voor € 12,50 upgraden en dan kun je onbeperkt komen spelen. Wilt je dat, reageer dan op deze mail.

Het is ook mogelijk om een veld te huren voor € 12 per uur. Hiervoor kun je mailen naar veldhuur@vchbeach.nl. Dat hoeft natuurlijk niet met abonnees te zijn, dus als je familieleden, vrienden, buren, collega’s etc. enthousiast krijgt, wees welkom!

Fijne zomer(vakantie) en veel speelplezier!

Namens de beachcommissie

Marijke Dekker, Rudie Döpp, Björn van Essen, Remi Onclin, Ellen Pieterman, Lisa Wouts

Reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.