Corporate Games 2019

Van 28 t/m 30 juni 2019 werden de eerste Nederlandse Corporate Games georganiseerd met Gemeente Haarlemmermeer als host van dit grote sportevenement voor bedrijven. VCH was gevraagd het beachvolleybaltoernooi te organiseren. Zaterdag 29 juni om 10.00 uur stonden 5 teams te popelen om los te gaan in het zand. Het was een zeer geslaagde dag waarop letterlijk een verhitte strijd werd gevoerd.

Bij de registratie van de deelnemers op vrijdagmiddag kregen we van de organisatie te horen dat een team zich op de valreep had teruggetrokken. Daarom moest het wedstrijdschema vrijdagavond laat nog omgegooid worden, zodat de teams van CROP accountants & adviseurs, Fluor (2x), I-SEC en Tirsan in één poule uit zouden maken wie deze eerste editie van de Corporate Games zou winnen.

Team Tirsan bestond uit 5 heren, terwijl het toernooi uit mixteams bestond. Zij deden daarom buiten mededinging mee in de poule. In ruil daarvoor mochten zij het na de poulewedstrijden opnemen tegen VCH Beach. En tijdens de Medal Ceremony op zondag 30 juni krijgen zij sowieso medailles voor het winnen van de herenpoule.
I-SEC had het in de poulewedstrijden lastig, maar wist in de laatste wedstrijd gelijk te spelen tegen Fluorteam, waardoor Fluorteam niet op gelijke hoogte kwam met CROP en Team1Fluor, die beide twee wedstrijden wisten te winnen en daarmee de finale tegen elkaar speelden.
Omdat de poulewedstrijd tussen CROP en Team1Fluor in 31-32 eindigde, beloofde de finale erg spannend te worden. CROP speelde goed, raakte steeds beter op elkaar ingespeeld en bouwde daarmee een op het oog comfortabele voorsprong op. Deze nam steeds verder af en in de laatste minuut van de wedstrijd stonden beide teams gelijk. Met nog 10 seconden op de klok maakte Team1Fluor 34-34 en mocht de laatste rally serveren. Deze rally zou het beslissende punt zijn. Wat een druk…en die bleek helaas te groot, getuige de foutservice. De winnaar van het toernooi was bekend: CROP accountants & adviseurs.

VCH Beach feliciteert CROP met dit mooie resultaat! De organisatie van Corporate Games heeft aangegeven volgend jaar graag weer in de Haarlemmermeer terug te komen, dus dan moet de titel verdedigd worden. In de kleine finale wist I-SEC te winnen van Fluorteam.

Wij bedanken alle deelnemers voor hun inzet en enthousiasme. Zeker toen de temperatuur alleen maar op bleef lopen en het zand zo heet was dat een groot deel van de deelnemers sokken aan deed en het andere deel om de zoveel rally’s de voeten koelde in de bak met koud water.
Na afloop ontstond er een spontane “pool party” en daar zijn de Corporate Games ook voor bedoeld: het ontmoeten van anderen tijdens een sportieve activiteit.

Foto’s zijn hier te vinden.

Reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.