Resultaten toernooi 26-07-20

Zondag 26 juli 2020 organiseerden we het eerste beachvolleybaltoernooi van 2020. Normaal hebben we vijf toernooien en niet in de zomervakantie, maar door het aangepaste seizoen hebben we nu 3 toernooien, waarvan er twee precies in de vakantie vallen. De vraag was dus hoe drukbezet het toernooi zou zijn. Met maar liefst 15 teams was dit dik in orde!

De weersvoorspelling was in de aanloop naar het toernooi niet zo best, maar in de ochtend zag het er al prima uit en ondanks dat er wel wat bewolking was, hebben we tijdens het toernooi ook genoeg de zon gezien. Heel fijn!

Er werd gespeeld in drie poules:
– dames hoog en midden samengevoegd
– heren hoog
– heren midden met mix samengevoegd

In de damespoule werden op het CTS Group veld door de vier teams spannende wedstrijden gespeeld met af en toe minimale verschillen in de stand. Helaas viel Jessica geblesseerd uit, waardoor de teamsamenstelling iets gewijzigd moest worden. Waar Bianca en Petra aangegeven hadden “Just for fun” te spelen, ging het er toch erg fanatiek aan toe en kwamen zij als geroutineerd en totaal op elkaar ingespeeld duo verrassend als poulewinnaar uit de strijd. Zij wonnen al hun wedstrijden!

1. Just for fun
2. Jessicavia 2
3. Let’s Play
4. Jessicavia 1

Heren hoog bestond uit 5 teams waarvan twee Poolse teams. Onze Poolse vrienden zijn in diverse samenstellingen wekelijks op de velden te vinden. Nu konden zij eens de degens kruisen met andere VCH Beach spelers op het Non Ferro Creative veld. Voor Björn en Carol leek het een “aBC’tje” te worden, maar de drie gewonnen wedstrijden konden geen goed gevolg krijgen tegen Jasper en Andy. Omdat “Jaan” wel alle wedstrijden won, werden zij poulewinnaar!

1. Jaan
2. aBC’tje
3. Polstar 2
4. Beachbabes
5. Polstar 1

De Poolse mixteams werden toegevoegd aan de Heren midden poule waardoor zij met zes teams een heel volle poule hadden. Doordat veld 4 helaas buiten gebruik is momenteel moesten zij wachten totdat de dames klaar waren met hun toernooi om op twee velden verder te kunnen.
Het niveauverschil in deze poule was aardig groot. Sommige wedstrijden waren “close calls”, maar er waren ook overduidelijke overwinningen. Uiteindelijk gingen Arjen en Berdien met een “Smile” als winnaars naar huis na vijf gewonnen wedstrijden!

1. Smile
2. Polstar 4
3. Het net halen
4. Roar
5. De Zandhappers
6. Polstar 3

We kunnen spreken van een zeer geslaagd toernooi en kijken nu al uit naar het volgende toernooi op zaterdag 8 augustus van 11.00 tot (ongeveer) 14.00 uur. Inschrijven kan via de website.

VCH Beach bedankt alle deelnemers aan dit eerste toernooi!

Reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.