Resultaten toernooi 08-08-20

Op een snikhete zaterdagmorgen stonden toch nog 12 teams te popelen om het toernooi te spelen. Van tevoren waren wel wat voorzorgsmaatregelen getroffen. Zo was er een badje met koud water, extra parasols en een afdakje voor wat extra schaduw. Daarbij kwam de zonnebrandgeur je tegemoet en verschillende hoofdbedekkingen waren zichtbaar. En natuurlijk de zonnebrillen voor de “koele” look.

Door wat lastminute af- en aanmeldingen werden de poules op de ochtend zelf opnieuw ingedeeld om een zo eerlijke mogelijke indeling te maken. Er werd gespeeld in 3 poules: Heren Midden, Heren Hoog en Dames midden.

In de Heren Midden poule had het samengestelde mix-duo HeAr het op het CTS Group veld lastig tegen de 3 andere tegenstanders. Het liep niet en helaas verloren zij alle wedstrijden. De overige teams waren zo aan elkaar gewaagd dat na 2 gewonnen en 1 verloren wedstrijden het saldo voor de ranking moest zorgen. Uiteindelijk won het andere mix-duo in deze poule (Jordi & Linda) met 1 punt verschil.

 1. Jordi & Linda
 2. KoVi-60
 3. Heren 4
 4. HeAr

Heren Hoog speelde wederom op het Non Ferro Creative veld. Net als vorige keer speelden 5 teams. Maar geen van de teams was hetzelfde als vorige keer. De teams waren goed aan elkaar gewaagd gezien de uitslagen en leuke rally’s. De Polstar teams konden het minst goed met de hitte omgaan. De eindstand kon eenvoudig bepaald worden op basis van de gewonnen wedstrijden: 4, 3, 2, 1, 0.
Jort & Alvin wist het net niet te halen, maar voor Björn & Youri waren het zeker geen “byes”.

 1. BYeBYe
 2. Het net halen
 3. Carlsberg
 4. Polstar 4
 5. Polstar 3

De meeste VCH Beach dames verkozen het liggen op het strand dit keer boven het spelen op het zand. Slechts 2 teams hadden zich ingeschreven. Samen met een Pools mix-duo werd een hele competitie gespeeld. De wedstrijden gingen aardig gelijk op en na 3 gewonnen wedstrijden moest Polstar 3 de laatste wedstrijd toekijken of SmileToo voor de 2e keer van Just for fun zou winnen. Dan zou ook in deze poule het saldo de doorslag gaan geven. SmileToo had een matchpoint, maar wist die niet te benutten en toen kwam het fanatisme van Bianca & Petra weer naar boven en wisten zij hun laatste wedstrijd te winnen en was de eindstand duidelijk.

 1. Polstar 3
 2. SmileToo
 3. Just for fun

Reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.