Inschrijving 2e periode gestart

De eerste periode van VCH Beach 2020 zit er bijna op. De huidige abonnementen lopen tot en met 5 juli. Wij zijn heel blij dat zovelen ingeschreven hebben ondanks de beperkingen vanwege corona.
Gelukkig treedt de versoepeling steeds meer op en kunnen we vanaf 1 juli weer op de normale manier beachvolleyballen.
Houd de wijzigingen in het corona-protocol in de gaten via de website, social media en nieuwsbrief.

Vanaf 6 juli start de tweede periode voor VCH Beach 2020. Omdat de scholen op 16 augustus a.s. weer beginnen en de meeste sporten ook rond die tijd, duurt de tweede periode tot dan (= 6 weken).
Maar bij lekker weer kan er natuurlijk daarna ook nog gebeacht worden.
Qua abonnementen hebben we ervoor gekozen om het volgende aan te bieden:

  • Onbeperkt vrij spelen € 25
  • 1 Keer per week vrij spelen € 15
    Dit sluit aan bij de huidige abonnementen,

Normaal gesproken bieden we het vrij spelen voor de trainende leden aan voor een minimaal extra bedrag als aanvulling op het abonnement. Deze aanvulling willen we nu ook weer terug laten komen. Dat houdt het volgende in:

  • Heb je tot nu toe deelgenomen aan de trainingen en betaald voor onbeperkt vrij spelen, dan hoef je voor de rest van het seizoen niets meer te betalen.
  • Heb je tot nu toe deelgenomen aan de trainingen en betaald voor 1x per week vrij spelen, dan kun je de rest van het seizoen onbeperkt vrij spelen voor € 12,50.

Op deze manier sluiten de totaal betaalde bedragen aan bij de normale abonnementen (rekening houdend met latere start in mei).

Geef je keuze voor het tweede deel van het seizoen aan via het nieuwe Inschrijfformulier. Ook te vinden op de Abonnementen Pagina.

Indien je komende zomer door vakantie langer dan twee weken niet kunt beachvolleyballen, reageer dan even op dit bericht via de mail, zodat we over een aangepast abonnement kunnen overleggen. We horen ook graag van je als je helemaal niet meer van plan bent om te beachvolleyballen deze zomer.
Na inventarisatie is gebleken dat er bij de mini’s geen animo is voor een vervolg deze zomer. Natuurlijk ben je altijd welkom om nog een keertje te komen spelen.

Op basis van je keuze bekijken we of je eerder te veel betaald hebt en zullen wij het te veel betaalde aan je terug betalen.

Mocht je hierover vragen hebben, dan horen we graag van je.
Je kunt ons altijd bereiken via info@vchbeach.nl.

Reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.