Aandacht voor het Coronaprotocol

Menselijk als we allen zijn, ingegeven door de wens dat alles weer ‘normaal’ is, zien we dat de Corona-maatregelen minder goed worden nageleefd.
Niet opvolgen van deze regels kan verregaande gevolgen hebben voor VCH Beach en kan boetes en/ of sluiting tot gevolg hebben.
De regels hebben we eerder gepubliceerd op de pagina VCH Beach Coronaprotocol.
We moeten ons echt houden aan de regels zoals Nevobo en de Gemeente Haarlemmermeer ons hebben opgelegd.
Dit betekent:

  • Er dient te allen tijde een toezichthouder aanwezig te zijn als er een veld wordt bespeeld. Deze toezichthouder checkt of alle regels worden nageleefd en kan niet zelf op het veld staan. Het is praktisch om bijvoorbeeld een veld te huren met 5 personen, waarbij de 5e persoon als toezichthouder fungeert. Dit mag rouleren.
    Bestaat de groep maar uit 4 personen, vraag de Beach commissie om een toezichthouder. Het is geen garantie dat een toezichthouder beschikbaar is, dus wees op tijd om de kans te vergroten.
  • Onderdeel van het protocol is dat de vereniging precies weet wie, wanneer, aanwezig is. Reserveren van een veld is altijd noodzakelijk.
  • Er mag in geen geval geblokkeerd worden. Dit is een gevolg van de 1,5m regel vanuit het kabinet.
  • Als gevolg van deze 1,5m regel mag er dus ook geen lichamelijk contact zijn tussen spelers; bijvoorbeeld geen high-fives.
  • Voor en na gebruik van ballen en velden dienen handen (en ballen) ontsmet te worden
  • Uit oogpunt van blessurepreventie hebben we besloten om weer te gaan harken na gebruik van de velden. Ook deze harken dienen ontsmet te worden.
  • Het complex van VCH Beach dient te worden verlaten na gebruik van de velden. Gezellig nazitten zit er helaas niet in.

Laten we met z’n allen scherp zijn op naleving van het protocol, spreek elkaar hierop aan zodat we geen nadelige gevolgen zullen ervaren.

Zijn de ontsmettingsmiddelen op? Laat het weten via de groepsapp of via info@vchbeach.nl

Reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.