Winkelcentrum Toolenburg toernooi afgelast

Het Winkelcentrum Toolenburg beachvolleybaltoernooi is helaas afgelast. Met de teams die zich ingeschreven hebben, wordt gezocht naar een andere mogelijkheid. Bij voldoende deelnemers zal het toernooi op zondag 5 juni op de velden van VCH Beach plaatsvinden.

Helaas heeft VCH Beach als organisator van het Winkelcentrum Toolenburg beachvolleybaltoernooi moeten besluiten het toernooi af te gelasten. De redenen daarvoor zijn organisatorische tegenslagen en te weinig inschrijvingen.

We hebben problemen ondervonden met de aanleg van de beachvolleybalvelden bij de Toolenburgerplas en doordat de wijkraad Toolenburg, met wie wij samenwerkten voor de organisatie van dit evenement, door strenge eisen van gemeente de Toolenburgerplasrun niet kon organiseren, kregen wij ook met eisen van de gemeente te maken, waar we op deze korte termijn niet meer aan konden voldoen. En verder zijn er helaas slechts negen deelnemende teams. Daarvoor is het evenement financieel niet te organiseren.

Maar omdat negen deelnemende teams wel voldoende zijn voor een toernooi hebben we gekeken naar andere mogelijkheden. We proberen op dit moment met de teams te regelen dat het toernooi alsnog door kan gaan, alleen dan op de velden van VCH Beach. Dat betekent dus ook dat er nog ingeschreven kan worden. Maar doe dat wel snel, want als niet genoeg teams bij VCH Beach willen spelen, zijn we alsnog genoodzaakt het hele toernooi af te gelasten.

Vooralsnog ziet de weersvoorspelling er goed uit, dus daar hoef je het niet voor te laten. Meer info vind je hier.

Reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.