Volle bak en zon voor 2e Beachtoernooi

Zaterdag 18 mei was het tweede VCH Beachtoernooi. Dit kon met recht een beachVOLleybaltoernooi genoemd worden, want maar liefst 24 teams hadden zich ingeschreven. Waarschijnlijk hielp de weersvoorspelling mee, gezien de vele late inschrijvingen. Het zorgde voor een uitdaging qua speelschema. Gelukkig waren er een paar teams zeer meewerkend en konden mooi 4 poules met 6 teams gemaakt worden.

Ook dit toernooi deden vele niet-abonnees mee. Superleuk dat anderen door onze abonnees enthousiast gemaakt worden om een keer mee te doen. Nog leuker is dat externen onze toernooien online weten te vinden en de moeite nemen om bij ons te komen beachen.

Zo konden we weer een zeer succesvol toernooi draaien.

Poule 1 Heren Hoog

Met twee damesteams erbij die zich kranig weerden in het mannengeweld werd een spannende poule gespeeld. Twee teams wonnen hun eerste 4 wedstrijden en troffen elkaar in de allerlaatste wedstrijd van het toernooi. Een echte finale dus.

Ain’t that a beach leek Mark & Remco weg te spelen en had op 14-7 (tot de 15) matchpoints genoeg om het af te maken. De spanning speelden hen parten en zo trokken uiteindelijk Mark & Remco alsnog aan het langste eind: 16-18. Gefeliciteerd!

Poule 2 Heren midden/laag

Deze poule was nog veel spannender. Er was geen team overduidelijk beter. Setstanden die gelijk op gingen. Die won van dat team, maar dan weer niet van dat andere. Zo eindigden 3 teams met 3 gewonnen wedstrijden, maar Marijn heeft zich weer niet ingesmeerd won als enige 4 van de 5 wedstrijden. Gefeliciteerd!

1. Marijn heeft zich weer niet ingesmeerd
  2. Het zal wel een keer mooi weer worden
    De Vincko’s
    Just 4 Fun
  3. Kun je dat nog eens in het Duits zeggen?
  4. M&M

Poule 3 Dames midden/laag

In deze poule kon FiFaFender ongeslagen kampioen worden, maar in de allerlaatste wedstrijd speelden ze tegen Double Trouble. De laatste had al een wedstrijd met 16-14 verloren en moest dus winnen om als eerste te eindigen. In een rechtstreeks duel bleken de teams zeer aan elkaar gewaagd. Double Trouble won met 15-13 en werd daarmee eerste op onderling resultaat.

Poule 4 Mix

In deze poule speelden veel niet-abonees mee. Het niveau inschatten is dan altijd lastig. Uiteindelijk bleek het goed uit te komen, want diverse wedstrijden werden op 2 punten verschil beslist.

Frank & Oksana rekenden in een rechtstreeks duel met hun directe concurrent De Regenponcho’s af en bleven daarmee ongeslagen in deze poule.

1. Frank & Oksana
  2. De Regenponcho’s
  3. Cosmo & Claire
  4. Dreamteam
  5. Yolien
  6. Andris & Orsi

Iedereen ontzettend bedankt voor het meedoen. Wij vinden het fantastisch om de velden zo vol te zien! Tot nu toe hebben we enorm geboft met het weer. Laten we hopen dat het zo blijft en dat we veel zonnige toernooien hebben dit seizoen.

Ons eerstvolgende evenement is geen toernooi, maar FanTOSTIc Friday. Op vrijdag 31 mei gaan we lekker sportief het weekend in.
Dus skip de vrijmibo op je werk en kom naar VCH Beach.
Vanaf 17.00 uur ben je welkom voor een heerlijke tosti en daarna lekker beachen.