Versoepelen of niet?

Hallo VCH Beacher,

Zoals eerder aangekondigd, hebben we als beachcommissie besloten om ook deze week (17/5 – 21/5) volgens het aangepaste schema te trainen/spelen. We hebben hiervoor gekozen om niet halverwege de week van schema te wisselen.

Dus als de coronacijfers gunstig zijn en de versoepelingen kunnen doorgaan, dan passen wij de versoepelingen pas toe vanaf maandag 24 mei en niet vanaf woensdag 19 mei. Versoepelingen voor VCH Beach houden in dat we terug kunnen naar het oorspronkelijke trainingsschema. Hierover volgt volgend weekend dan nog een mail.

Versoepelingen of niet, het is niet toegestaan om wedstrijden te spelen. Dit heeft als gevolg dat het geplande VCH Beach toernooi van zondag 23 mei niet doorgaat. Het is wel mogelijk om vrij te spelen. De agenda is geblokkeerd voor het toernooi, dus als je het leuk vindt om te komen spelen met andere aanwezigen, stuur een mail naar toernooi@vchbeach.nl wie je partner is.
Vanaf 10.00 uur zijn we aanwezig en je kunt spelen tot hoe laat je wilt.

De clubcompetitie wordt tot nader bericht uitgesteld. Aanmelden is nog wel mogelijk. Zodra duidelijk is wanneer dit begint, ontvang je een mail als je je hiervoor aangemeld hebt.

Sportieve groet, namens VCH Beach commissie
Björn

Reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.