VCH Beachtoernooi zondag 5 mei 2024

Voor het eerst sinds VCH Beach eigen toernooien organiseert, planden we een toernooi voorafgaand aan de officiële start van het seizoen. Maandag 6 mei beginnen de eerste trainingen/speelavonden. Maar zondag 5 mei openden we het seizoen met een VCH Beachtoernooi. Omdat het samenviel met Bevrijdingsdag wisten we niet precies hoeveel teams we konden verwachten. Dat bleek echter geen belemmering voor 19 teams om zich in te schrijven.

De afgelopen week hadden we prachtig weer, gevolgd door onweer en zware regen. Tja, wat wordt het dan op de toernooidag? In ieder geval een stuk beter dan gepland! Wat een heerlijk beachweer. Vrijwel iedereen zette zijn/haar zonnebril op en de zonnebrand kwam ook uit de tas.

Dames Midden was met 8 teams zeer goed vertegenwoordigd. Heren hoog had 4 teams, maar in die poule deed ook nog een Dames Hoog team mee. Veld 4 werd bezet door 3 heren- en 3 mixteams.

Iedereen stond met veel plezier op het zand. Omdat het ’s nachts nog geregend had, voelde het zand bij het begin nog wat koud aan, maar dat was snel over toen de velden “omgeploegd” werden door het goede loopwerk. Hoewel een groot aantal spelers dit jaar nog niet op het zand gespeeld had, zag het er veelbelovend uit. Dit wordt een mooi seizoen! Dat staat vast.

De beachcommissie is zeer tevreden met het enthousiasme dat er nu al is voor VCH Beach. Bedankt voor jullie deelname aan dit toernooi. Op zaterdag 18 mei is het tweede VCH Beachtoernooi. Inschrijven kan via deze link: https://forms.gle/WFVhm3eHypTCkUpT6

De uitslagen van het toernooi zijn als volgt.

Dames Midden:
1. De Vliegende Hollanders
2. Just For Fun
3. De Zandstralen
4. The Eagles
5. Annemoontjes
6. Sweet & Salty / Felele / Karma

Heren Hoog:
1. Ain’t that a beach
2. Spaarnebullies
3. Domme Blondjes
4. Sex on the beach
5. No bounce

Heren Midden/laag:
1. The Hoffs
2. Eindelijk mogen we weer
3. Sand Sharks

Mix:
1. Munir & Orsi
2. De Regenponcho’s
3. Zandstormers

Reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.