VCH Beachtoernooi 28 mei

Beste beachers,

Heb jij je al ingeschreven voor het beachtoernooi zondag 28 mei?

Voor wie
De toernooien worden georganiseerd voor senioren, A- en B-jeugd. Voor VCH Beachleden is deelname gratis. Niet-VCH Beachleden kunnen natuurlijk ook meedoen! We vragen per niet-VCH Beachlid een bijdrage van €2,50 per toernooi. Een team bestaande uit twee niet-VCH Beachleden betaalt dus €5,00.’
Dit seizoen zijn er ook weer poules beschikbaar voor mix teams en 4×4. Dit is wel afhankelijk van het aantal inschrijvingen.

Wanneer
Even de data voor de toernooien op een rijtje:

•Zondag 28 mei
•Zondag 11 juni
•Zondag 2 juli
•Zaterdag 22 juli
•Zondag 3 september eindtoernooi & BBQ

Hoe kun je punten verzamelen?
Per keer dat een team meedoet aan een toernooi krijgt het evenredig naar het aantal deelnames punten. Dus de eerste keer 1 punt, de tweede keer 2 punten, etc. Doet een team bij het derde toernooi voor de eerste keer mee, dan krijgt dat team 1 punt.
De puntentelling naar aanleiding van de eindstand van een toernooi is als volgt: eerste plaats 6 punten, tweede plaats 4 punten, derde plaats 3 punten, vierde plaats 2 punten, vijfde plaats 1 punt. Dit geldt ook bij minder dan 5 teams in een poule. De laagste punten komen dan te vervallen.
Voor maximaal vier toernooien worden er punten toegekend. Heb je alle vijf toernooien meegedaan, dan zal het toernooi met het slechtste resultaat uit de puntentelling gehaald worden.
Punten worden aan teams toegekend. Is een team niet compleet, dan kan de speler die wel kan spelen een invaller zoeken. Kiezen jullie er voor om onder een andere naam te spelen, dan is dit een nieuw team.

Inschrijven

Mocht dit niet lukken, dan kun je je aanmelden via toernooi@vchbeach.nl
Vermeld hierbij dan je teamnaam, de namen van de spelers, het niveau dat je wilt spelen, e-mailadres en (mobiele) telefoonnummer.
Je kan inschrijven tot de donderdag voorafgaand aan het toernooi. Indien een poule nog niet vol is, is het mogelijk op de dag zelf in te schrijven tot aanvang van het toernooi. Hierbij geldt: vol = vol.

Heb je nog vragen?

Als jullie nog vragen hebben, kunnen jullie contact met ons opnemen via toernooi@vchbeach.nl
Wij zijn er klaar voor en gaan er hopelijk samen met jullie een mooi seizoen van maken!
Wij wensen iedereen veel plezier met de trainingen en tot snel op de beachvelden!!!!

Met sportieve groet,
Lisa, Youri & Jessica

Reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.