VCH Beach Winterklaar!

Het seizoen is pas echt voorbij als VCH Beach Winterklaar is gemaakt.
Zaterdag 6 november was het zover. Met een mooie opkomst aan vrijwilligers werden de netten verwijderd en met de palen in container opgeborgen.
Lijnen werden uitgegraven en opgeborgen, onkruid werd uit de velden gehaald, open zandzakjes weer gevuld en afgesloten en er zijn zoveel mogelijk losse (struikel) draden van de zeilen geknipt. Vervolgens werden de zeilen weer netjes dakpansgewijs teruggelegd zodat de najaarsstormen er zo min mogelijk vat op kunnen krijgen. Het zeil op veld 1 is op de kopse kanten als experiment vastgezet met zeilklemmen en tieraps.
De reclameborden zijn weer aan de buitenkant gehangen (exposure aan de Nieuwe Bennebroekerweg) en de banner met “We mogen weer” had ook zijn beste tijd gehad en is vervangen voor de neutrale VCH Beach banner.
Binnen werden de koelkasten uitgezet en alle inventaris buiten uitgestald. Een deel daarvan zal geschonken worden aan de voedselbank.
Op het terras is het schaduwdoek verwijderd en zijn de palmen in de luwte van het clubhuis geplaatst zodat ze hopelijk ook nu weer de winter overleven.

Iedereen (Babette, Corrie, Linda, Norbert, Arjen, Arlene, Berdien, Koos, Remi, Bjorn, Mark, Rudie) die meegeholpen heeft superbedankt!
Dankzij jullie houden we de club, het terrein en het clubhuis iets om trots op te zijn.

Reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.