VCH BEACH OPEN GROOT SUCCES

Vrijdag 2 juli j.l. namen 11 teams deel aan het VCH Beach Open, het jaarlijkse gezellige beachvolleybaltoernooi voor gelegenheidsteams. Collega’s, vrienden, familie vormden een team en zo gingen volleyballers en niet-volleyballers de strijd aan met elkaar. Strijd werd er zeker geleverd, maar het plezier stond voorop!

In poule A speelden De Vosse, Calpets, Mooi en Meedogenloos, Cornetto’s en Let’s Tets op onze door CTS Group en Non Ferro gesponsorde velden verhitte potjes. De zon zorgde ervoor dat de spelers zich in het zweet werkte. Dat was ook wel nodig, want het ging behoorlijk gelijk op. Na de poulewedstrijden eindigden Mooi en Meedogenloos en Cornetto’s met een gelijk puntenaantal. Tussen hen ging de finale, die uiteindelijk op saldo beslist werd in het voordeel van Mooi en Meedogenloos.
Eindstand:

 1. Mooi en Meedogenloos
 2. Cornetto’s
 3. Let’s Tets
 4. Calpets
 5. De Vosse

Poule B en C werden gecombineerd. Na een poulefase gingen de winnaars door in poule B en de verliezers in poule C. Zo konden er twee bekers uitgedeeld worden.
Polstar Team 1, Polstar Team 2 en AmBeaCie waren aan elkaar gewaagd, maar Polstar Team 2 wist met een miniem verschil de beker te bemachtigen.
Bij TZN, BuKuSu’s en De S’jes eindigden de eerste twee op een gedeelde eerste plaats, maar was het saldo van TZN beter en kregen zij, tot hun grote verbazing, de beker uitgereikt.
Eindstand poule B:

 • Polstar Team 2
 • AmBeaCie
 • Polstar Team 1

Eindstand poule C:

 • TZN
 • BuKuSu’s
 • De S’jes

VCH Beach bedankt iedereen voor hun deelname. Wij gaan ervan uit dat de winnaars volgend jaar hun titel verdedigen. 🙂
Het was een zeer geslaagde editie!!!

Reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.