VCH Beach doneert aan Voedselbank

Op woensdag 6 december heeft VCH Beach haar restant aan voorraad gedoneerd aan de Voedselbank Haarlemmermeer. Met de Sinterklaasgedachte in het hoofd en de voor de deur staande feestdagen leek het de beachcommissie een goed idee om de minderbedeelde inwoners van onze gemeente op deze manier te steunen. De voorraad bestond voornamelijk uit bier en frisdranken.

Eind september zou VCH Beach een groot evenement organiseren dat op het laatste moment helaas geen doorgang kon hebben door te weinig deelnemers. Hiervoor was al wel ingekocht, hetgeen resulteerde in een grote voorraad. Normaal gesproken wordt er goed ingekocht en kan de kleine voorraad overgenomen worden door de beachcommissie. De inkopen voor het evenement zijn door annuleringskosten wel vergoed, dus VCH Beach heeft hierdoor geen extra kosten. De beachcommissie heeft alsnog een deel van de voorraad overgenomen. Dit leidt dus tot een extra opbrengst(je).

Elke opbrengst is met het oog op de aanstaande verhuizing welkom. Maar niet ten koste van alles. Daarom is besloten om het restant te doneren aan de Voedselbank. De vrijwilligers bij de Voedselbank hebben de vijf kratten met meer dan 120 blikjes bier, 15 flessen frisdrank, wat chips/nootjes en diverse andere etenswaren dankbaar in ontvangst genomen. Diverse gezinnen hebben hierdoor een extraatje tijdens de feestdagen.

Wij wensen hen en jullie heel fijne feestdagen!!!

Reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.