Trainingsindelingen

Het beachvolleybalseizoen gaat bijna beginnen. Vanaf maandag 10 mei beginnen de trainingen en de vaste speelgroepen. Afgelopen tijd zijn de indelingen gemaakt. Met ongeveer 100 inschrijvingen was dat geen gemakkelijke klus. Zeker niet, omdat we proberen zoveel mogelijk rekening te houden met eenieders wensen.

Je vindt de indelingen onder menukeuze Trainingen.

Dit jaar hebben we vier jeugdgroepen, die trainen van 18.00 tot 19.30 uur. Seniorentrainingen en vaste speelavonden zijn van 19.30 tot 21.00 uur. De mini’s trainen op woensdagmiddag van 17.00 tot 18.30 uur. Voor het eerst hebben we ook twee recreanten groepen verdeeld over twee dagen.

Op basis van de verwachtingen in het stappenplan met versoepelingen van de maatregelen inzake het coronavirus gaan wij ervan uit dat in de week van 10 mei trainen in grotere groepen mogelijk is. Dat weten we pas zeker na de persconferentie de week ervoor. Na de persconferentie ontvang je nog een mail van ons. Mocht het trainen in grotere groepen toch niet mogelijk zijn, dan hebben we alternatieven die we dan met jullie zullen delen.

Voor vragen zijn we altijd bereikbaar, info@vchbeach.nl.

Reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.