Teams en trainingstijden worden z.s.m. bekend gemaakt

Komende maandag gaat de technische commissie van VCH Beach in beraad voor het samenstellen van de teams, het verdelen van de trainers en het bepalen van de trainingstijden. Zij hopen de teamindeling en trainingstijden dinsdagavond aan iedereen bekend te kunnen maken (in ieder geval zo snel mogelijk).

Aangezien de technische commissie maandagavond in beraad gaat in plaats van in het weekend, kun je nog t/m 1 mei inschrijven! Hierna worden alle inschrijvingen geïnventariseerd voor het maken van de teamindeling. Je kan dan alsnog t/m 6 mei inschrijven, maar dan moet je geluk hebben dat er nog een plekje over is bij het team van jouw niveau.

In welk team je terecht komt wordt zoveel mogelijk gebaseerd op basis van je inschrijving: je leeftijd, (beach)volleybalervaring, welke je avond je niet kan trainen, je instelling (fanatiek of voor de gezelligheid), bij wie je in de groep wilt en wellicht nog andere punten die je zelf hebt aangegeven.

Omdat dit vele factoren zijn, zal het een lastige klus worden iedereen op al deze punten tevreden te kunnen stellen. Als een van je aangegeven punten niet meegenomen lijken te zijn, kan je dit natuurlijk aan ons doorgeven via: info@vchbeach.nl. Wij zullen vervolgens toelichten waarom deze keuze gemaakt is en als het nodig is samen met jou naar een passende oplossing zoeken.

We doen in ieder geval ons uiterste best het iedereen naar hun zin te maken!

 

VCH Beachcommissie
Björn van Essen, Koen Baas, Lisa Wouts, Marijke Dekker en Remi Onclin

Reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.