Ready2Q: Nieuwe sponsor VCH Beach

Enige tijd geleden werd VCH Beach benaderd door Sander Stroo van Ready2Q. Zij verzorgen o.a. catering, workshops en BBQ-arrangementen op diverse locaties. Omdat er vraag is naar locaties waar ook sport en spel aangeboden wordt, vond hij VCH Beach interessant.Tijdens een goed gesprek werden we enthousiast van elkaars ideeën en schudden we de hand op een samenwerking. Sindsdien heeft Ready2Q de BBQ’s verzorgd voor twee bedrijven die bij VCH Beach een uitje gepland hadden. Na een toernooi op onze beachvolleybalvelden konden de deelnemers heerlijk ontspannen op ons terras onder het genot van al het lekkers dat Ready2Q te bieden heeft.

 

Tijdens het eerste gesprek kwam ook sponsoring van VCH Beach ter sprake. Daar was Sander direct over te spreken. Het VCH Beach sponsormenu werd doorgenomen. Op 24 augustus tekenden Esli namens VCH en Sander namens Ready2Q de driejarige sponsorovereenkomst. Je ziet de banners van Ready2Q op veld 4 en aan het buitenhek bij de Nieuwe Bennebroekerweg. Trots en blij zijn wij met deze sponsoring.

 

Wij hopen nog veel partijen te kunnen organiseren bij VCH Beach in samenwerking met Ready2Q!

 

Ken of ben jij iemand die geïnteresseerd is in sponsoring van VCH Beach? Klik hier (LINK INVOEGEN) voor het sponsormenu.

Lijkt het je leuk om eens met je collega’s een bedrijfsuitje bij VCH Beach te hebben. Mail ons via info@vchbeach.nl voor de mogelijkheden.

Reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.