Nieuwe abonnementsvormen 2019

Eindelijk is het zover! Er kan ingeschreven worden voor seizoen 2019. Ons eerste officiële seizoen op onze nieuwe locatie. Velen hebben afgelopen zomer al gebruik gemaakt van de beachvolleybalvelden aan de Bennebroekerweg. Maart en april gaan we gebruiken om de locatie nog mooier te maken en helemaal speelklaar voor het seizoen.

Een nieuwe locatie, een nieuwe start combineren we met ons 10-jarig bestaan in Hoofddorp! Op zaterdag 18 mei wordt de locatie officieel geopend met een groots openingsfeest. Hierover volgt spoedig meer informatie.

Deze nieuwe start grijpen we direct aan om na te denken over de aan te bieden abonnementsvormen. De afgelopen jaren hebben we regelmatig de abonnementsvormen onder de loep genomen op basis van ervaringen en feedback gedurende de seizoenen. De beachcommissie vindt de trainingen de basis van VCH Beach. Samen met anderen jezelf ontwikkelen op beachvolleybalgebied, zodat je het geleerde in de praktijk kunt brengen tijdens de toernooien en/of het vrijspelen. Alle abonnementsvormen zijn hier dan ook op gebaseerd.

Mogelijkheid tot 10 weken trainen!

We willen graag een langere trainingsperiode aanbieden. Voorheen was 8 weken standaard, we willen daar 10 weken van maken. We trainen vanaf 6 mei t/m 11 juli. Met deze ruimere trainingsperiode bieden we beachvolleyballers die enkele keren niet kunnen trainen de mogelijkheid om die trainingen in te halen. En de fanatiekelingen krijgen nu twee trainingen extra.

Op basis van de aanmeldingen moeten we bekijken of dit voldoende aansluit bij de wensen. Het kan zijn dat trainingsgroepen in de laatste twee weken samengevoegd worden. Hierover wordt bij aanvang van de trainingsperiode gecommuniceerd.

Iets verhoogde prijzen door hogere huurprijs

De nieuwe locatie brengt ook een aantal veranderingen met zich mee waarop ingespeeld moet worden. We hebben een extra veld en een clubhuis dat onderhouden moet worden. De velden worden gehuurd van de gemeente en we nemen nu zelf het gas, water en licht af. Hiermee moet rekening gehouden worden bij de vaststelling van de abonnementstarieven.

In de afgelopen jaren zijn er geen verhogingen geweest van de tarieven. Wij zijn nu genoodzaakt om de tarieven te herzien, rekening houdend met bovenstaande veranderingen.

De abonnementsvormen

Mini’s abonnement
Het Mini abonnement werd eerder ver onder de kostprijs aangeboden en na de verruiming van de trainingsduur van 1 uur naar 1,5 uur is het tarief ook niet aangepast. Het nieuwe tarief wordt €50,00 (met korting €45,00) voor 8 weken training.

Brons abonnement
Het Brons abonnement bestaande uit 8 weken training en deelname aan 5 toernooien is het flexibele abonnement. Je kunt 8 keer trainen in de 10 weken trainingsperiode voor €65,00 (met korting €58,50). Dit abonnement is uit te breiden met vrijspelen Brons+ = €77,50 (met korting €69,75).

Zilver abonnement
Het Zilver abonnement is te vergelijken met het Brons+ abonnement, maar met 10 weken training. Hiervoor betaal je €92,50 (met korting €83,25).

Goud abonnement
Kun je niet genoeg krijgen van beachvolleyballen en heb je een teammaat waarmee je specifiek op wedstrijdsituaties wilt trainen? Dan is het Goud-abonnement perfect voor jou. Je krijgt dan bovenop het Zilver-abonnement nog 5 wedstrijdtrainingen samen met je teammaat. Dit abonnement kost €110,00 (met korting €99,00).

Lees hier meer informatie over de abonnementen.

Let op: je komt in aanmerking voor de korting als je vóór 7 april 2019 ingeschreven en betaald hebt.

Sportieve groet,

VCH Beachcomissie
Björn van Essen, Ellen Pieterman, Lisa Wouts, Marijke Dekker, Rudie Döpp en Remi Onclin

Reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.