Nat zand bij VCH Beach Open

Vrijdag 20 mei organiseerde VCH Beach het jaarlijkse VCH Beach Open. Tijdens dit toernooi spelen gelegenheidsteams tegen elkaar op de beachvolleybalvelden aan de Bennebroekerweg. Ondanks de heftige regenval overdag en de miezerregen ’s avonds stonden 11 teams aan het begin van de avond met hun blote voeten op het zand.

Tijdens het VCH Beach Open spelen collega’s, familie, vrienden, buren etc. in teams van vier spelers tegen elkaar. De teams worden op niveau ingedeeld. Want dit toernooi is mede gericht op enthousiastelingen die niet wekelijks volleyballen.

Bij beachvolleybal denkt men vaak aan de zonnige stranden aan de Copacobana. Daar was nu zeker geen sprake van. De miezerregen zorgde voor een natte editie. Een groot compliment dat iedereen toch met veel inzet speelde. Met de Cheez Dippers, Mooi en Meedogenloos en Polstar 1 als overtuigende winnaars van de drie poules. Na afloop werd er nog gezellig na gekletst in de Beachbar.

Jarenlang was dit toernooi begin juli de afsluiting van het trainingsseizoen. Sinds 2020 moet VCH Beach vanwege de coronamaatregelen schipperen. Toch werd er telkens een mogelijkheid gevonden om te spelen. Dit seizoen was het VCH Beach Open de opening van het beachseizoen. Mocht je niet meegedaan hebben, heb je dit jaar nóg een kans. Op zaterdag 27 augustus vindt deel 2 van VCH Beach Open 2022 plaats.

Uitslagen

Poule 1:
Polstar 1
Belfort Maniacs
Het bestuur van VCH
Polstar 2

Poule 2:
Cheez Dippers
De Zandvlooien
LVNL
Flower Power Girls

Poule 3:
Mooi en Meedogenloos
CROP accountants
Beach Traffic Controllers

 

Reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.