Kantine van VCH Beach moet leeg!

Eerder hebben wij jullie geïnformeerd over het feit dat uiterlijk 23 februari 2018 VCH Beach weg moet bij Het Spectrum. De kantine moet daarom leeggehaald worden. Half december heeft er een inventarisatie plaatsgevonden. Hieruit is een lijst voortgekomen met spullen die we mee willen nemen naar de volgende locatie, maar er gaat ook een hoop niet mee. 

Heb je de afgelopen jaren aan VCH Beach gedoneerd of uitgeleend en wil je dat terug? Neem dan met ons contact op (info@vchbeach.nl/ Facebook/ Whatsapp). Als je het prima vindt dat wij de spullen meenemen naar de nieuwe locatie of dat de spullen verkocht, weggegeven of weggegooid worden, dan hoef je niet te reageren.

We vragen je uiterlijk zondag 14 januari kenbaar te maken dat je je spullen weer terug wilt hebben. Daarna zal op deze website een lijst verschijnen met spullen die we niet meenemen naar de nieuwe locatie. Als je dan geïnteresseerd bent in een van deze spullen, dan kun je die overnemen.

Zondag 28 januari van 11:00 en 13:00 uur kun je de spullen ophalen.
De opbrengst van verkochte spullen komt uiteraard ten goede van VCH Beach en zal gebruikt worden om de nieuwe locatie mooi in te richten.

We streven ernaar om 31 januari a.s. de kantine leeg te hebben!

Reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.