Informatie Toolenburgerplas Beachtoernooi

Hallo deelnemers,

Vandaag hebben Millenaar & Van Schaik Transport en Bouwlust hard gewerkt om de velden voor aankomende zondag klaar te maken. Als bijlage een impressie hoe het er vandaag aan toe ging.

Zondag staat het eerste Toolenburgerplas beachvolleybaltoernooi op het programma. Jullie hebben je daarvoor ingeschreven en daar zijn we heel blij mee! Gelukkig wordt het niet zo warm als vandaag, maar de voorspelling is “goed beachvolleybalweer”.

vollybal_locatie Toolenburgerplas

Het toernooi begint om 13.00 uur en zal tot ongeveer 16.00 uur duren. Wij vragen jullie om je tussen 12.30 en 12.45 uur te melden bij de wedstrijdleiding in de grote tent naast de beachvolleybalvelden. Als bijlage treffen jullie ook een plattegrond van de Toolenburgerplas aan met een pijl waar de velden aangelegd zijn.
Meer informatie over het wedstrijdschema krijgen jullie zondag. Het is nog mogelijk dat er spontane aanmeldingen volgen zondagochtend, dus daar moeten we flexibel mee omgaan.

We geven jullie alvast wel enkele spelregels mee:
– Het is een 4-tegen-4-toernooi.
– We spelen volgens de zaalregels. Dat betekent dus dat hard contact niet verplicht is (voor de beachvolleyballers onder ons).
– De bal spelen met lichaamsdelen anders dan de handen/armen is niet toegestaan.
– Na drie services wordt er doorgedraaid als de serverende partij nog steeds aan service is.
– Er wordt op tijd gespeeld. Als de “zoemer” klinkt, is de wedstrijd afgelopen. De rally wordt NIET uitgespeeld.

Jullie worden ook ingedeeld als scheidsrechter/teller bij de andere wedstrijden. Scheidsrechter beslist en sportiviteit wordt aanbevolen. Het kan zijn dat de tegenstander van een ander niveau is. Wij vragen rekening met elkaar te houden. Er mag natuurlijk fanatiek gespeeld worden, maar het gaat voornamelijk om de lol. En iedereen wil heelhuids weer naar huis.

Mochten jullie nog vragen hebben, dan horen we dat graag. Björn van Essen is contactpersoon. Telefonisch bereikbaar op 06-49612525.

We gaan er een mooie middag van maken! Als jullie zin en tijd hebben, zijn jullie al eerder welkom. De velden zijn vanaf 10.00 uur “geopend” voor een ieder die lekker wil beachvolleyballen. Daarnaast kunnen jullie natuurlijk ook even over de Sportfair lopen en de hardlopers aan de Toolenburgerplas-run aanmoedigen (de run is tussen 12.00 en 13.00 uur volop in gang).

Let op: het wordt druk! Het beste is om op de fiets te komen. Auto’s kunnen geparkeerd worden bij de drie grote parkeerplaatsen aan de IJweg (aan de kant van Long Island). Als je in de woonwijk parkeert, houd er dan rekening mee dat er extra gecontroleerd wordt op foutparkeerders.

Deze informatie is alleen aan de contactpersoon van het team gestuurd. Informeer je teamgenoten dus tijdig!

Tot zondag!

Sportieve groet,
Namens VCH Beach

Koen Baas
Marijke Dekker
Björn van Essen
Remi Onclin
Lisa Wouts

Reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.