Eindtoernooi 22 augustus

Op zaterdag 22 augustus werd het eindtoernooi van seizoen 2020 bij VCH Beach gehouden. Ondanks het wisselende weer speelden 16 teams in 4 poules mee. De mixpoule was favoriet met maar liefst 7 teams.

Enkele late inschrijvingen op de vrijdagavond zorgden ervoor dat op het laatste moment de speelschema’s gemaakt moesten worden. Toen had de regenbui even de tijd om over te waaien.

Het CTS Group veld werd door Heren Hoog en Heren Midden gedeeld. In de 2 poules speelden 3 teams een hele competitie tegen elkaar. Wil-Bur speelt regelmatig ook op het strandcircuit en was duidelijk het sterkst in de Heren Hoog poule, maar Carling en Het net halen hielden elkaar netjes in evenwicht.
1. Wil-Bur
2. Carling
3. Het net halen

In de Heren Midden poule was Heren 3 het sterkst. Met De Vollieballerz verwelkomden we een extern team dat het VCH Beach toernooi via Google had gevonden. Altijd leuk om nieuwe gezichten op de velden te zien. Hun eerste wedstrijd wisten ze tegen MARI te winnen, maar MARI pakte in de “terugwedstrijd” de winst met iets ruimere cijfers.
1. Heren 3
2. MARI
3. De Vollieballerz

De dames poule met 3 teams werd op het Non Ferro Creative veld gespeeld. Deze poule verliep net als de heren poules. Ned-Serv won alle wedstrijden en Drijfzand en Feest verdeelden hun onderlinge wedstrijden.
1. Ned-Serv
2. Drijfzand
3. Feest

Het speelschema met 7 mixteams over 2 velden was niet voor handen, dus de wedstrijdleiding had hier nog een zware kluif aan. Nadat Just for fun Bianca inruilde voor Mark ontstond het idee om een grote mixpoule te vormen. Na wat lobbyen waren er 4 “gelegenheid mixteams” en 3 vaste koppels. Tijdens de wedstrijden hadden sommige gelegenheidsteams wat problemen met de afstemming, maar dat ging steeds beter.
Het was wel te merken dat Just for fun al eens getraind had samen. Toch konden zij het sterke Polstar 2 team niet verslaan en gingen zij er met de winst vandoor.
1. Polstar 2
2. Just for fun
3. B-Max
4. Beach AnHells
5. Smile
6. Kebabs
7. Polstar 1

Vanwege het geringe aantal toernooien is er geen overall ranking bijgehouden.

Na afloop werd er nog gebeachtennist. Overige activiteiten konden door dringende adviezen van het kabinet niet doorgaan. Maar het was een geslaagde afsluiting van het seizoen.

Toch blijft het mogelijk om te blijven spelen bij VCH Beach totdat de velden winterklaar gemaakt zijn. Dat zal in het weekend van 31-10/1-11 plaatsvinden. Alle hulp hierbij is welkom! Tot die tijd kan er nog steeds gereserveerd worden via de website.

Vrijdag 4 september is ook nog het VCH Beach Open waarvoor nog ingeschreven kan worden. Kijk voor meer informatie op deze pagina.

Reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.