Dringende Oproep!

VCH Beach heeft jouw hulp nodig

De beachvolleybalvelden bij VCH Beach worden voornamelijk gebruikt door spelers met een abonnement. Deze spelers hebben (al dan niet onder begeleiding) toegang tot de locatie via een algemene sleutel. Daar heeft de beachcommissie weinig omkijken naar. Zolang het materiaal zorgvuldig gebruikt wordt en de locatie netjes achtergelaten, hopen wij alleen maar dat er veel gebruikgemaakt wordt van de velden.

Maar wij kijken ook verder en benaderen scholen om gymlessen of sportdagen bij VCH Beach te houden. Verder krijgen we de laatste tijd veel externe veldhuur (waarschijnlijk zal het lekkere weer hier iets mee te maken hebben). Af en toe wil een bedrijf een uitje bij ons organiseren (evt. met BBQ). Bij deze verhuur moet altijd iemand aanwezig zijn om te openen/sluiten of bardienst te draaien.

Helaas lukt het de beachcommissie steeds moeilijker om de toename van externe veldhuur te managen. Daarom doen wij een dringende oproep aan jou om je bij ons te melden als je wilt helpen.

Wat vragen we van je?

– Beschikbaarheid op aanvraag. We voegen je toe aan een groepsapp waarin we aangeven wanneer we iemand nodig hebben. Je wordt dus niet ingepland op bepaalde dagen. Als je kunt helpen, graag, maar komt het niet uit, dan kijken we verder.

– Voor bardiensten heb je een certificaat “Verantwoord alcohol schenken” nodig. Na het volgen van een korte e-learning krijg je een online toets. Als je voldoende vragen goed beantwoordt, kun je ons helpen achter de bar (18+).

– Aanvragen op doordeweekse dagen overdag leveren ons de grootste uitdagingen op. Heb jij een flexibele baan? Werk je parttime of in wisseldiensten? Dan hopen we dat je je aanmeldt, zodat ook die tijdstippen eenvoudiger ingevuld kunnen worden.

Op dit moment hebben we twee aanvragen waarbij we hulp zoeken.

– dinsdag 4 juli tussen 11.00 en 19.00 uur
– dinsdag 11 juli tussen 13.30 en 19.30 uur

Voor beide dagen geldt dat je niet de hele tijd beschikbaar hoeft te zijn. Elk uurtje dat je kunt helpen, is enorm welkom.

Wil je ons helpen? Heb je vragen hierover? Laat het ons weten!

– Facebook/Instagram

info@vchbeach.nl

– Whatsapp Björn (06-49612525)

Sportieve groet, namens de beachcommissie
Björn van Essen

Reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.