CTS GROUP sponsort VCH Beach

Op 5 juni jl. heeft VCH Beach een sponsorovereenkomst gesloten met CTS GROUP. De Nieuw-Vennepse logistiek dienstverlener is het komende jaar veldsponsor en daarmee het eerste bedrijf met reclameborden op de nieuwe beachlocatie. VCH Beach is zeer blij met deze sponsoring en is benieuwd welke andere bedrijven de overige 3 velden gaan sponsoren.

CTS GROUP staat voor topkwaliteit in Europese distributie en logistiek, waarbij een persoonlijke service, betrouwbaarheid en innovatie centraal staan. In minder dan 25 jaar zijn ze van een bedrijf met drie jonge ambitieuze werknemers uitgegroeid tot een stabiele organisatie met ruim 225 collega’s. Nog steeds zijn ze altijd in beweging en heeft de ontwikkeling van de medewerkers een hoge prioriteit. Maar ook geven ze de nieuwe generatie graag een kans binnen de organisatie en staan ze altijd open voor enthousiaste mensen die CTS GROUP willen komen versterken. Bovendien kijken ze graag verder dan hun eigen organisatie. Het stimuleren van beweging, ontwikkeling en gezondheid voor de medewerkers, voor andere betrokkenen bij het bedrijf en voor de wereld om hen heen; dat is waar zij naar streven.

Binnen dit beleid past een sponsorrelatie met lokale sportclubs heel goed. Al bij ingebruikname van de nieuwe locatie zomer 2018 werden de eerste contacten gelegd met Björn van Essen en vlak voor de officiële opening op 18 mei konden de borden geplaatst worden.

Omdat VCH Beach formeel gezien onder VCH valt, worden sponsorovereenkomsten ondertekend door voorzitter Ron Ferwerda. Afgelopen woensdag werd Kirsten van Ewijk van CTS GROUP uitgenodigd bij VCH Beach tijdens de training van de mini’s, zodat ze direct kon zien dat er fanatiek gebruik gemaakt wordt van de velden. Naast het zetten van de handtekening onder de eenjarige sponsorovereenkomst is de intentie uitgesproken om een langere relatie met elkaar aan te gaan.

Tijdens de Corporate Games (29 en 30 juni 2019) zal CTS GROUP deelnemen aan andere sporten dan beachvolleybal, maar we hopen hen te kunnen ontvangen op het VCH Beach Open, dat op vrijdag 12 juli 2019 georganiseerd wordt.

Wil je met jouw bedrijf ook een veld sponsoren? Bekijk hier ons sponsormenu.

Sponsor Commissie
Björn van Essen 

Reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.