Corporate Games

Op 28, 29 en 30 juni 2019 worden de Corporate Games georganiseerd. Gemeente Haarlemmermeer is host van dit grootse sportevenement voor bedrijven. Het internationale sportevenement, dat al decennia succesvol is in vele landen over heel de wereld, komt nu voor het eerst naar Nederland. En VCH Beach is een van de medeorganisatoren.

Groot sportevenement voor bedrijven

Tijdens het sportevenement worden 16 sporten (waaronder badminton, basketbal, golf, hockey, voetbal en dus ook beachvolleybal) georganiseerd verspreid over de gehele Haarlemmermeer. Bedrijven kunnen zich inschrijven voor één of meer sporten. Voor alle sporten zijn punten te behalen voor het overall klassement. Zo wordt een bedrijfsbrede competitie opgezet.
Het is echter niet zo dat je voor alle sporten in moet schrijven. Binnen de diverse sporten zijn verschillende categorieën waarvoor ingeschreven kan worden en het overall klassement is gebaseerd op bedrijfsgrootte.

Wat gaat er allemaal gebeuren?

Sportcomplex SKWA is het Super Centre gedurende het sportweekend. Op vrijdag 28 juni wordt hier de opening verricht, waarbij alle deelnemers aanwezig zijn. Verder is er een Games Celebration Parade, een Great Games Party (zaterdag 29 juni) en heuse medailleceremonie (zondag 30 juni). Er wordt op ongeveer 3.000 deelnemers gerekend.

VCH Beach is door de organisatie benaderd of wij het beachvolleybaltoernooi willen organiseren. Tijdens dit
toernooi zal er muziek en eten aanwezig zijn om voor tropische sferen te zorgen. Dit toernooi wil je dus niet missen!

Geïnteresseerd?

Check alle relevante informatie over het toernooi op de officiële website, deze presentatie of in de brochure. Bespreek eens met je baas of je met je collega’s mee kunt doen aan dit toernooi. Neem contact met ons op als je mee wilt doen. Wij hebben directe lijnen met de organisatie.

Alle hulp is welkom!

Om dit sportevenement tot een succes te maken, kunnen we alle hulp gebruiken. Lijkt het je leuk om onderdeel te zijn van de organisatie?
Laat het ons weten!

Björn van Essen

06-49612525
corporategames@vchbeach.nl 

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.