Bedankt voor een mooi beachseizoen!

Misschien is dit bericht een beetje mosterd na de welbekende maaltijd, maar toch willen we jullie dit niet onthouden. Inmiddels is het al bijna november. Het zaalseizoen draait alweer op volle toeren, wie denkt er nog aan beachvolleybal? Het beachseizoen zit er voor 2015 alweer een tijdje op. Als beachcommissie kunnen we weer terugkijken op een geslaagd beachseizoen!

Nieuw dit jaar bij VCH Beach was beachfit! Norbert Pié en Fernanda van Veldhoven hebben dit sportieve en leuke project opgezet. Jeroen Cozijnsen heeft dit namens CBK (conditie balans en kracht) verder verzorgd. Iedere zaterdag werd er voorafgaand aan het vrij spelen een gezamelijke warming up gedaan waar zowel jong als oud, ervaren als beginner aan mee kon doen.

In Beukenhorst Zuid werd training gegeven namens VCH Beach. De meeste van deze trainingen werden verzorgd door Mirthe Nijburg en Jeroen Cozijnsen. Onder andere VCH Beach is benaderd door Sportservice voor een sportimpuls in Beukenhorst Zuid. Onder leiding van Mirthe werden alle geïnteresseerden geïntroduceerd in het beachvolleybal en zo gestimuleerd om lekker te sporten.

Op eigen locatie waren de toernooien weer een groot succes . Sandra van der Werf werd bij organisatie van de toernooien dit seizoen bijgestaan door Lisa Wouts. De toernooien waren dit jaar weer druk bezet en ook de eindbarbecue is zeer goed gelukt! Alle nummers 1 van de rankings werden dit jaar voor het eerst beloond met een wisselbeker.

Achter de schermen werd er dit jaar ook hard gewerkt door een in het leven geroepen kledingcommissie. Via clubkledingwinkel konden VCH Beach leden dit seizoen hun eigen shirt met bedrukking bestellen. Hierdoor liepen dit seizoen tijdens de trainingen en toernooien veel leden met het nieuwe vch beach logo op hun kleding.

VCH Beach wordt ook steeds meer gevonden door externen. Dit jaar hebben zowel de KSH als Kaj Munk gebeachvolleybald bij ons. De Bas van der Goor Foundation heeft WK ballen opgehaald en de nieuwe fusieclub BC Meershuttle heeft haar openingsevenement o.a. bij ons gehouden. Er staan ook nog een verjaardag en jeugdevenement van de protestantse kerk gepland.

De beachcommissie wil iedereen bedanken die mee heeft geholpen dit seizoen tot een succes te brengen!!!

Foto’s van het eindtoernooi (met overheerlijke BBQ) zijn te vinden op onze Facebook pagina!

De beachcommissie
Marijke Dekker, Björn van Essen, Remi Onclin, Lisa Wouts en Koen Baas

Reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.