Huisregels en alcohol

Beste allemaal,

De Beach commissie heeft dit seizoen al meermaals geconstateerd dat spelers, die een veld gebruiken om vrij te spelen, zelf alcoholische dranken meebrengen.
Deze dranken worden in de koelkasten gelegd om op een later moment te consumeren. Het meebrengen en consumeren van zelf meegebrachte alcoholische dranken is verboden!

VCH Beach heeft een officiële alcoholvergunning en dit brengt plichten met zich mee.
VCH Beach is verantwoordelijk voor al het alcoholgebruik op het complex en zodoende mag er alleen geconsumeerd worden als er iemand aanwezig is die in het bezit is van een diploma Sociale Hygiëne of een Certificaat Verantwoord Alcohol Schenken. Dit is ook exact de reden dat onze alcoholische dranken achter slot en grendel staan, tenzij er iemand aanwezig is met bardienst. Bij overtreding van de Alcoholwet volgen sancties: waarschuwingen/ boetes en intrekken van onze vergunning. Dit risico willen en mogen we niet lopen!!
Daarom hieronder nog eens puntsgewijs de regels:

  • Het meebrengen en consumeren van meegebrachte alcoholische dranken is verboden!
  • Ook het koelen van alcoholische dranken met als doel ze elders te consumeren is ook niet toegestaan! Dit zorgt er namelijk voor dat deze dranken onbeschermd in de koelkast liggen. Bij controle van Handhaving zal dit al leiden tot problemen. Indien je bijvoorbeeld je eigen waterflesje wilt koelen, plaats dit dan met beleid in de koelkast zodat onze blikjes/ flesjes blijven staan.
  • Alleen bij VCH Beach aangeschafte alcohol mag worden geconsumeerd, omdat er op dat moment een bevoegd verkoper aanwezig is. Het schenken van alcohol is namelijk gebonden aan regels en tijden.
  • VCH Beach is geen openbaar gebied; hier zijn onze huis- en gebruiksregels van toepassing. Deze Huisregels vind je hier.

Indien we nogmaals constateren dat spelers de regels overtreden, zullen we ons beraden op sancties. Het is voor de Beach commissie onmogelijk om altijd aanwezig te zijn. Wij vertrouwen erop dat we deze verantwoordelijkheid bij jullie kunnen neerleggen. Bij VCH Beach vinden we vertrouwen belangrijk. Daarom is de frisdrankkoelkast altijd geopend en kunnen jullie wat te drinken pakken en dit per whatsapp doorgeven.

Een hoop spelers hebben zich vrijwillig aangemeld voor de (simpele) cursus om alcohol te mogen schenken. Is er op jouw speelavond niemand aanwezig, laat het dan weten, dan kijken we naar een oplossing.

Voor vragen: info@vchbeach.nl of benader iemand van de Beach commissie. We doen dit samen!

Reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.