3e Beachtoernooi met 20 teams en prima weer

Op zondag 2 juni deden 20 teams mee aan het derde VCH Beachtoernooi. Iets minder dan bij het vorige toernooi, maar nog steeds een fantastisch aantal deelnemers. Iedereen stond met veel plezier op de velden. Wij zijn erg blij met het enthousiasme. Ook nu verwelkomden we diverse spelers van buitenaf.

In vier poules werd er gestreden om de poulewinst. Dit keer in de categorieën Dames Midden, Heren Hoog, Heren Laag en Mix.

Dames Midden:

Hier waren de teams goed aan elkaar gewaagd. Diverse wedstrijden werden met slechts 2 punten verschil beslist en iedereen wist in ieder geval één keer te winnen. De Zonnestraaltjes en Was het nou Bernadette? wisten beide 4 van de 5 wedstrijden te winnen, dus was het onderlinge resultaat beslissend: 15-13 voor De Zonnestraaltjes.

 1. De Zonnestraaltjes
 2. Was het nou Bernadette?
 3. Manon & Linda
 4. De Toppers
 5. Jinke & Liza
 6. De Gouden Wissel

Heren Hoog:

Net als de vorige keer deed het damesteam De Stoopies bij Heren Hoog mee en dat deden ze niet onverdienstelijk. Helaas werden ze slechts in één wedstrijd beloond. Twee andere gingen met 2 punten verschil verloren. Ain’t that a Beach wist in de eerste wedstrijd direct toe te slaan tegen de uiteindelijke nummer 2. Een aardige achterstand werd goed gemaakt en de wedstrijd ging met 21-19 naar het goed op elkaar ingespeelde team.

 1. Ain’t that a Beach
 2. Rhino
 3. De Stoopies
 4. Wouter & Joost
 5. Geile Apen

Heren Laag:

Deze poule bestond uit drie externe teams en Hänsel und Kriekel (die altijd wel aanwezig zijn, maar steeds in een andere combinatie en met variërende namen). De teams gingen als een speer, want ze hebben gewoon twee rondes gespeeld. Vrijwel alle wedstrijden waren zeer spannend.

 1. Hänsel und Kriekel
 2. VV CaMa
 3. AB
 4. Sergey Squared

Mix:

Als je het over een spannende poule hebt, dan was het zeker deze mixpoule. Maar liefst drie teams wisten drie van de vier wedstrijden te winnen, waardoor het puntensaldo doorslaggevend was. Een eervolle vermelding voor The Eagles die zo sportief waren om vanuit de Dames Midden poule door te schuiven naar de mixpoule. Een uitdaging die zij niet uit de weg gingen. De ene wedstrijd ging beter dan de andere, maar het was een goede “training”.

 1. Ehm…nee
 2. The beast of the beach
 3. De Meijertjes
 4. Munir & Orsi
 5. The Eagles

Tot nu toe boffen we steeds met het weer tijdens onze toernooien. Dit keer liet de zon iets langer op zich wachten, maar de temperatuur was heerlijk. Na afloop werden de restjes van FanTOSTIc Friday nog opgegeten en genoten diverse deelnemers nog na met een drankje op het terras.

We hopen jullie weer te zien op zondag 23 juni bij het vierde VCH Beachtoernooi Inschrijfformulier 23 juni.

Vergeet ook niet PIZZAterdag in je agenda te zetten (zaterdag 29 juni). Meer informatie volgt via onze website en socials.

Reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.