VCH Beach

VCH Beach

Beachvolleybal in Hoofddorp?? Jazeker!! Al sinds 2009 heeft VCH Beach haar eigen (outdoor) beachvolleybalvelden in Hoofddorp, tegenwoordig gelegen naast de voetbalclub VV UNO, aan de Bennebroekerweg.
Van april tot september, of zolang het weer het toe laat, staat VCH Beach voor het zon, zee en strand gevoel.

Lees meer

Wie we zijn

Een groep enthousiastelingen met een passie voor Beachvolleybal

Wij staan voor gezelligheid en prestatie. In mei & juni geven we 8 weken lang trainingen. Iedere zaterdag is er bovendien de gelegenheid tot vrijspelen! Hier kun je je nieuwe skills in praktijk brengen, genieten van het heerlijke weer en natuurlijk… een heerlijk drankje drinken in leuk gezelschap! Barbecue? Geen probleem! Wij organiseren zelf een BBQ-toernooi aan het einde van het seizoen, maar BBQ-en is dagelijks mogelijk! We hebben een eigen kantine waar na de trainingen altijd wel mensen blijven hangen voor een drankje. Er kan worden getafelvoetbald, gechilld, er worden tactieken doorgesproken voor het aankomende toernooi, maar het is er vooral gezellig.

Bekijk hier ons team

Wat we doen

Anderen besmetten met het beachvolleybalvirus & de zomerkriebels

VCH Beach wil zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid geven om te genieten van beachvolleybal. Of het nu om schoolkids gaat, of om de 1e divisie speler… iedereen is welkom! Wil je die de Spaanse beachvolleyballers nu weleens verslaan aan de Costa Blanca? Zoek je een leuke zomersport in de buurt? Fit blijven in de zomer? Vrienden maken? Ben je na het zaalvolleybalseizoen nog niet klaar met volleybal? Wij zijn er voor je in de zomermaanden, van jong tot oud!