Zomerklaar
Nieuwsbrief #36

Profiteer van de kortingsperiode, nog:


Beste VCH Beach-ers,


Beste Koos,

VCH Beach Zomerklaar!

Op 16 en 17 maart is met behulp van een enthousiaste groep vrijwilligers VCH Beach weer zomerklaar gemaakt.
Op de donderdag ervoor heeft de gemeente weer gezorgd voor een vlakke zandvlakte zodat zaterdag de lijnen er weer strak ingelegd konden worden en natuurlijk de palen en de netten.
Daarnaast is er gepoetst 🧽, schoongemaakt 🧼, geveegd 🧹, opgeruimd en veel weggegooid 🚮.

Inschrijving gestart

Heb je nog niet ingeschreven?
Al ruim 90 abonnees gingen je al voor. Je kunt tot 1 april inschrijven met korting, daarna zijn de abonnementen de standaardprijs. En vergeet ook de 10 euro korting niet als je inschrijft voor het Voorseizoen. Daarmee kan je al op de velden tot de start van het Beachseizoen in mei. 

Klik hier voor het Inschrijfformulier.

De inschrijfperiode voor trainingen en vaste groepen loopt tot zondag 14 april. Daarna worden de groepen en avonden ingedeeld. Schrijf je na deze datum in, dan wordt er gekeken of er nog plek is in een van de groepen.

Start trainingen en vaste groepen

In de week van maandag 6 mei (week 19) starten de trainingen en vaste groepen voor een periode van 8 weken met uitloop van 2 weken in juli (week 27 en 28). 

Vrijwilligersmiddag

Op zondag 3 maart was er een inloopmiddag voor (potentiële) vrijwilligers in de SKWA. De opkomst was goed en de beachcommissie heeft een aantal mensen toe kunnen voegen aan openstaande functies en taken.

Heb je wel eens een uurtje of dagdeel tijd en zou je wat voor de club willen doen, laat het ons weten via info@vchbeach.nl of via een van de commissieleden.

Clubhuis schilderen

Er is begonnen met het schuren van het clubhuis. Na 5 jaar is dat ook wel nodig. De bedoeling is om rondom te schuren en vervolgens alles weer in frisse kleuren te laten shinen. 
Wil je helpen en heb je tijd?
Laat even weten via info@vchbeach.nl of via een van de commissieleden.

De Beachcommissie

 

Houd de website in de gaten en volg ons op de socials.

Volg ook ons Instagram account VCH Beach!

facebook  instagram