Vrij spelen

Vrij spelen

Wij willen graag dat de leden zoveel mogelijk gebruik maken van de velden. Ze liggen er, dus waarom zou je er geen gebruik van maken? Mei t/m juli worden er trainingen gegeven op 2 tot 3 van de 4 velden, dus doordeweeks zijn er minder velden beschikbaar. Op alle zaterdagen en zondagen (als er geen toernooi of andere activiteit is) zijn al onze velden beschikbaar.

Check ook altijd even de agenda of er velden gehuurd of gereserveerd zijn, zodat je niet voor een verassing komt te staan als de velden al bezet zijn.

Regels omtrent vrij spelen

Leden kunnen individueel komen en spelen met andere aanwezige leden of met een groep om samen op één veld wedstrijden te spelen. Bij grote animo wordt van de leden verwacht dat zij op basis van het “afhangprincipe” om de beurt spelen (= wedstrijden duren maximaal twee sets tot en met 21 punten en daarna maak je plaats voor de eerstvolgende wachtende).

Niet-leden kunnen ook deelnemen, maar zij betalen hiervoor € 3,00 per uur. Als er niet-leden meedoen, moet de Beach commissie hierover geïnformeerd worden!

Regels omtrent gebruik velden

We willen graag dat iedereen het clubhuis en de velden netjes achterlaat na het gebruik ervan. Daarom hebben we voor de duidelijkheid Gebruiksregels en een Huishoudelijk reglement opgesteld. Deze regels geleden voor iedereen, zodat we zo lang mogelijk met z'n allen van de nieuwe locatie gebruik kunnen maken.

Vragen over vrij spelen?

Mail naar info@vchbeach.nl.