Abonnementen

Beachvolleyballen bij VCH Beach?

Ons eerste seizoen op de nieuwe locatie heeft VCH Beach nieuwe abonnementsvormen. Gebaseerd op de eerdere abonnementsvormen, maar aangepast op basis van gehoorde feedback. Er is voor ieder wat wils. Ben je heel fanatiek en krijg je geen genoeg van beachvolleybal of vind je het gewoon lekker om je sportseizoen nog wat te verlengen om in beweging te blijven? Natuurlijk houden we rekening met de verschillende niveaus bij het indelen van de trainingsgroepen.

Abonnementen 2019

Mini's € 50,00 (met korting € 45,00)
 • 8 trainingen van 1 uur
 • Half uur Wedstrijdjes spelen na de trainingen
Brons € 65,00 (met korting € 58,50)
 • 8 trainingen van 1,5 uur
 • Gratis deelname aan 5 VCH Beachtoernooien
Brons+ € 77,50 (met korting € 69,75)
 • 8 trainingen van 1,5 uur
 • Gratis deelname aan 5 VCH Beachtoernooien
 • Vrij spelen gedurende het hele seizoen
Zilver € 92,50 (met korting € 83,25)
 • 10 trainingen van 1,5 uur
 • Gratis deelname aan 5 VCH Beachtoernooien
 • Vrij spelen gedurende het hele seizoen
Goud € 110,00 (met korting € 99,00)
 • 10 trainingen van 1,5 uur
 • 5 wedstrijdtrainingen van 1,5 uur (*)
 • Gratis deelname aan 5 VCH Beachtoernooien
 • Vrij spelen gedurende het hele seizoen

(*) Wedstrijdtrainingen

Deze trainingen volg je samen met een teammaat. De trainingen zijn specifiek gericht op wedstrijdsituaties en geven je een extra mogelijkheid om te trainen voor deelname aan toernooien.

8 of 10 trainingen (periode 6 mei t/m 11 juli 2019)

VCH Beach biedt trainingen aan tussen 6 mei en 11 juli. Dit gebeurt op doordeweekse avonden (voor de mini's woensdag einde middag) waarbij op niveau getraind wordt. Er zijn groepen voor heren, dames, jeugd en recreanten (onderscheid gevorderd/beginnend bij voldoende animo).
Elke training duurt 1,5 uur en per trainingsgroep is er een trainer.

Nieuw dit jaar is dat er een keuze gemaakt kan worden voor 8 of 10 trainingen. Hiermee ben je flexibeler als je enkele keren niet kunt trainen gedurende de trainingsperiode van 10 weken (bijvoorbeeld door vakantie). Let op: tijdens de feestdagen Hemelvaartsdag/2e Pinksterdag wordt er getraind.

VCH Beach toernooien

De toernooicommissie organiseert ieder jaar een aantal toernooien waar VCH Beachleden gratis aan mogen deelnemen (let op: inschrijven is verplicht). Niet-leden mogen deelnemen, maar betalen hiervoor € 3,00. Bekijk de toernooienpagina voor data en deelname. Niet-leden kunnen uiteraard ook velden huren doordeweeks of in het weekend (op basis van beschikbaarheid, € 12,00 per veld per uur).

Regels omtrent vrij spelen

Gedurende het gehele seizoen kunnen VCH Beachleden met de abonnementen Brons+, Zilver en Goud doordeweeks (gedurende de trainingsperiode beperkte beschikbaarheid) en in de weekenden (m.u.v. toernooidagen) onbeperkt (gratis) gebruik maken van de beachvelden. Leden kunnen individueel komen en spelen met andere aanwezige leden of met een groep om samen op één veld wedstrijden te spelen. Bij grote animo wordt van de leden verwacht dat zij op basis van het “afhangprincipe” om de beurt spelen (= wedstrijden duren maximaal twee sets tot en met 21 punten en daarna maak je plaats voor de eerstvolgende wachtende).

Niet-leden kunnen ook deelnemen, maar zij betalen hiervoor € 3,00 per uur. Als er niet-leden meedoen, moet de beachcommissie hierover geïnformeerd worden!

Betalen van lidmaatschap

Heb je je ingeschreven bij VCH Beach? Bevestig je inschrijving dan door het abonnement op tijd te betalen.
Het abonnement dient vóór 29 april 2019 overgemaakt te zijn naar het rekeningnummer: NL95 INGB 0003 1107 49 ten name van Volleybal Club Hoofddorp (mocht de naam van het lid afwijken van de rekeninghouder, graag even vermelden). LET OP: wil je gebruik maken van de korting zorg er dan voor dat je vóór 7 april 2019 ingeschreven bent én betaald hebt.